S-a împuşcat în piept, cu arma de vânătoare

0
0



Descoperire şocantă ieri, pentru o femeie din Piteşti. Aceasta şi-a găsit soţul, un bărbat, în vârstă de 76 de ani, mort, în baie. Bărbatul s-a împuşcat cu arma de vânătoare, în piept. Puşca a fost găsită lângă cadavru. Nimeni dinte cei care îl cunoşteau nu au fost surprinşi de gestul cutremurător. Apropiaţii spun că victima suferea de o boală incurabilă şi avea dueri mari. 


Dumitru P., de 76 de ani, locuia împreună cu soţia, într-un bloc din cartierul Banatului. Bărbatul fost şofer, a aflat în urmă cu câteva luni să suferă de o boală incurabilă. Avea dureri mari. Ieri şi-a trimis soția la farmacie să îi cumpere nişte medicamente. Când femeia s-a întors acasă, a descoperit nenorocirea. Bărbatul s-a împuşcase în piept cu arma de vânătoare pe care o deţinea legal. Omul era vânător de peste 40 de ani şi în ultima vrem chiar se oferise să dea arma unei rude.

“În după-amiaza zilei de 17 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit împușcat într-un apartament dintr-un bloc de locuințe. La fața locului a fost identificat un bărbat de 75 de ani, decedat. Din primele cercetări, efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, împreună cu polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, rezultă că bărbatul este deținător legal de armă de vânătoare. În continuare se desfășoară cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care tragicul eveniment s-a petrecut, în cauză fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.” a declarat Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş despre acest caz. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.