Crimă la Domneşti

2



Ieri după-amiază, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit mort, în Râul Doamnei, în comuna Pietroşani. Victima a fost dată dispărută de familie, luni. În timpul căutărilor, oamenii legii au făcut cercetări stabilind locurile în care a fost văzut bărbatul ultima dată şi oamenii cu care a vorbit. În cele din urmă s-a ajuns la concluzia că a fost omorât. El a fost împins sub podul din comuna Domneşti, găsindu-și sfârșitul în apă!  


Tatăl lui Ion S., de 30 de ani din comuna Corbi, a reclamat luni, dispariția fiului său la Secţia Rurală Domneşti. Omul s-a plâns că tânărul nu a mai ajuns acasă din noaptea de sâmbătă spre duminică. Oamenii legii au demarat cercetările şi au refăcut traseul acestuia cu ajutorul imaginilor pe camerele de supraveghere din Domneşti în care în care apărea Ion S. Ultimele înregistrări în care apărea acesta erau din noaptea de sâmbătă spre duminică. Ion S. împreună cu patru tineri, toţi din judeţul Braşov, îngrijitori de animale la Domneşti se deplasau pe DN 73 C, prin Domneşti către podul de peste Râul Doamnei. Pe următoarele imagini Ion S., nu mai apărea. Deja începuse să se contureze ipoteza unei crime.

Împins în apă

Poliţiştii au reuşit să-i identifice pe cei din grup şi 3 dintre ei au fost duşi la audieri. Unul, minor, se sustrage. A fugit, nu le-a spus celorlaţi unde se duce şi nici nu răspunde la telefon. În fața oamenilor legii cei trei tineri nu s-au potrivit în declaraţii ceea ce a ridicat suspiciuni! Audiaţi separat, aceştia au început în cele din urmă, să vorbească. S-a stabilit că în timp ce se aflau sub pod, între Ion S şi Remus P. de 19 ani din judeţul Braşov , a izbucnit un conflict din cauza unui cerc amoros dubios. La un moment dat, braşoveanul l-a împins pe Ion S. care a căzut în apă. Fără să mişte un deget să-l salveze, cei patru au plecat. Tânărul şi-a găsit sfârşitul în râu. A fost purtat de ape. Ieri când căutările au fost reluate de pompieri şi poliţişti, cadavrul lui a fost găsit în apropiere de podul Bădeşti, în comuna Pietroşani. Trupul neînsufleţit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Argeş pentru autopsia care va stabili cauza morţii. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. La închiderea ediţiei noastre toţi cei trei tineri, unii minori, erau la audieri. Remus P. a recunoscut că l-a împins. Vom reveni. M.S.


2 COMENTARII

  1. „Cerc amoros dubios”? Aia de la Argesul sunt mai corecti decat voi si povestesc ca toti aia 4 insi faceau o mica orgie de homosexuali, iar victima n-a mai vrut sa faca sex si cu ultimul din grup, asa ca ala i-a dat in cap.

  2. Buna nu asa a fost cu cerc amoros? Decedatul era homo sexual spune chiar tata lui și el a vrut sa i agreseze pe cei 4 care cei 3 erau minori și cel adult nu a mai vrut sa țină relație cu el si probabil la lovit si a căzut în apa si a murit cel de 19 ani are nevasta si copil nu a vrut sa facă asa cum ziceți voi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.