Îi place să violeze bătrâne!

0



Un violator, înscris în Registrul național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale, a ajuns în arest după ce a comis-o din nou! Individul, de 47 de ani, din comuna Ungheni, a intrat peste o bătrână şi a încercat să o batjocorească. Nu a reuşit! Femeia a fost salvată de un vecin.


Poliţiştii din cadrul Poliţiei Costeşti au fost anunţaţi că în comuna Ungheni, un bărbat a vrut să violeze o femeie, în vârstă de 76 de ani. Cel care a sesizat este fiul femeii. În timpul cercetărilor efectuate oamenii legii au stabilit că autorul este Marius Ionel I. un cunoscut al oamenilor legii, recidivist. Sâmbătă seara, de sărbătoarea Sfinţilor Constantin şi Elena, individul a băut peste măsură. Seara, în jurul orei 22.00, pe când se întorcea acasă de la cârciumă, în loc să-şi vadă de drum, s-a oprit la poarta unei femei, în vârstă de 76 de ani. Ştia că locuieşte singură şi fără să gândească la urmări, a profitat de faptul că uşa era descuiată şi a intrat peste ea în casă. I-a cerut să se dezbrace şi a imobilizat-o, încercând să o oblige să facă sex cu el. Bătrâna nu s-a lăsat! S-a luptat cu agresorul şi a ţipat cât a ţinut-o gura, strigând după ajutor. Din fericire, a fost auzită de un vecin care a intervenit. Biata femeie a fost scăpată de acesta din mâinile violatorului. Când a văzut că a fost descoperit individul a fugit.

Victima era plină de vânătăi

Duminică dimineaţă bătrâna şi-a anunţat fiul despre atac. Acesta a sunat la 122 şi a reclamat. La audieri, femeia a povestit cum s-a petrecut totul şi le-a spus oamenilor legii cine este individul care a vrut să o siluiască. Te trupul ei se vedeau urmele luptei, având mai multe vânătăi. În plus vecinul care a salvat-o a fost audiat şi a confirmat povestea femeii. Marius Ionel I. a fost identificat de oamenii legii şi a fost dus la audieri. În faţa anchetatorilor a recunoscut faptele. A fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, sub acuzaţia de tentativă de viol şi violare de domiciliu. Ieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti a înaintat Judecătoriei Costeşti propunerea de arestare preventivă a inculpatului. Instanţa a admis cererea şi a emis pe numele lui Marius Ionel I. un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Era supravegheat de poliţişti

Ionel Marius I. este recidivist. În anul 2011 a fost condamnat pentru viol asupra unei bătrâne. A fost eliberat în anul 2017. Se spune că nu este singur condamnare pe acest gen de infracţiuni. Având în vedere trecutul lui, a fost înscris în Registrul național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor. Potrivit regulamentului de funcţionare „Persoanele înscrise în Registru au obligația de a se prezenta periodic la organele de poliție, pe raza cărora domiciliază sau își au reședința, dar nu mai târziu de o dată la 3 luni, pentru a comunica acestora informații relevante referitoare la profesia, meseria sau activitatea pe care o desfășoară, mijloacele de existență, persoanele minore, în vârstă, cu dizabilități sau vulnerabile cu care locuiesc sau cu care au intrat în contact în mod direct și sistematic, unitățile de învățământ școlar sau preșcolar, taberele de copii, spitalele de copii sau orice loc frecventat în mod preponderent de copii, în care au avut acces în această perioadă, adresa unde locuiesc și modalitatea de comunicare cu organele de poliție. ”. De asemenea sunt obligaţia să anunţe dacă îşi schimbă domiciliul. Nerespectarea obligațiilor constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. Mai mult unei persoane înscrise în registrul amintit, cum este şi Ionel Marius I. „i se interzice, temporar sau permanent, să desfășoare activități profesionale, activități de voluntariat sau orice alt tip de activități care presupun: contactul direct cu copiii; contactul direct cu persoane în vârstă, persoane cu dizabilități sau alte categorii de persoane vulnerabile; examinarea fizică sau evaluarea psihologică a unei persoane.” Poliţiştii care îl supravegheau spun că de la înscrierea în registru şi până în prezent, bărbatul a respectat întocmai obligaţiile. Mergea periodic la Poliţie şi părea că s-a cuminţit. Realitatea a arătat că una le zicea oamenilor legii şi alta făcea!  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.