A agătat pe Facebook şi s-a ales cu dosar penal

1



Un tânăr din comuna Merişani, a fost reţinut după ce i-a propus unei fete de 15 ani să facă dragoste cu el. Bărbatul a mai avut probleme cu legea. A fost condamnat anul trecut la închisoare cu suspendare pentru loviri şi alte violenţe. Fraţii lui, sunt tinerii care au ucis în bătaie cu bărbat din Curtea de Argeş care intervenise să aplaneze un conflict în trafic.  


Ionuț David T., de 30 de ani, din Merișani este însurat şi are un copil. Asta nu l-a oprit să îşi caute noi partenere pe Facebook. Astfel, în luna ianuarie a acestui an, a ajuns că poarte conversaţii online cu o copilă în vârstă de 15 ani. Individul atras de minoră nu a ezitat şi i-a propus acesteia să se întâlnească şi să facă sex. Speriată fata le-a spus totul părinţilor şi le-a arătat conversaţia. Oamenii au sesizat Poliţia iar cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Pe numele lui Ionuţ David T. a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de racolarea minorilor în scopuri sexuale. Oamenii legii l-au citat e mai multe ori să se prezinte la audieri dar acesta a ignorat solicitările, refuzând să se ducă la Poliţie. În tot acest timp a plecat din ţară şi a venit înapoi de câteva ori. Auzind de „plimbările” individului, anchetatorii l-au dat în consemn la frontieră. Astfel, duminică, Ionuţ David T. a fost depistat la punctul de trecerea a frontierei Nădlac și a fost condus, în baza unui mandat de aducere, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, la sediul poliției, pentru audieri. În cursul nopţii a fost reţinut, pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.

Toţi sunt condamnaţi pentru fapte grave

Luni, Ionuţ David T. a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Bărbatul are antecedente penale, din cauza comportamentului agresiv. Anul trecut, a fost condamnat definitiv la un an și 6 luni închisoare cu suspendare pentru loviri și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, având fixat un termen de supraveghere de 2 ani. Este obligat să presteze 100 de zile de muncă în folosul comunității. Acesta era acuzat că împreună cu fraţii lui Leonard şi Mihai, au atacat nişte tineri în comuna Merişani, una dintre victime fiind tăiată cu sabia. La rândul lor, fraţii lui, au devenit cunoscuţi după ce au omorât în bătaie un bărbat pe DN 7C, şoseaua care duce către Curtea de Argeş. Victima oprise malina încercând să-l scape pe alt şofer de furia celor doi. A fost lovit cu pumnul şi a căzut lovindu-se la cap de carosabil. A murit la spital după câteva zile. În timpul procesului pentru lovituri cauzatoare de moarte a fost condamanat numai unul dintre fraţi, Leonard, la o pedeapsă de 6 ani şi 2 luni închisoare. Într-un alt proces, fratele celălalt, Mihai, a fost condamnat la aceeaşi pedeapsă, pentru tentativă de omor. M.S.


1 COMENTARIU

  1. da ce indulgenta e justitia din arges, 6 ani SI doua luni pentru crima!!! nu pot sa cred, iar celalat tupeist participant la crima scapa fara pedeapasa…. ce justitie e asta? acum un alt jeg din aceiasi familie are probleme cu justitia, pentru ce sunteti platiti domnilor din justitite? Sa lasati in libertate niste animale?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.