A spart o florărie şi a furat mărunţişul!

0



Un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Piteşti, a avut două încercări de a face rost de bani, în noaptea de duminică spre luni. A vrut să spargă un chioşc, dar alarma l-a pus pe fugă, apoi, a intrat prin efracţie într-o florărie, dar nu prea a avut ce să fure. S-a ales doar cu câţiva lei, mărunţişul pentru rest, dar cu toate acesta, a ajuns în arest.


Ionuţ R., de 26 de ani, are antecedente penale după ce a fost condamnat pentru furt. Tânărul a avut ultimul domiciliu în Piteşti, dar locuieşte la Valea Iaşului. Aşa se face că în noaptea de duminică spre luni, aflat pe o stradă din Curtea de Argeş s-a gândit să facă rost de bani. A spart geamul unui chioşc şi a încercat să intre. A pornit alarma şi de teamă că va fi prins, a fugit. Nu s-a potolit! Cu o piatră a spart geamul de la uşa unei florării şi a intrat. A scotocit prin sertare dar nu a găsit decât mărunţişul pe care vânzătoarea îlpăstrase ca să dea rest, o sumă infimă.
L-a luat şi a plecat! Luni, Ionuţ R. s-a trezit cu poliţiştii la uşă. A fost dus la audieri, iar pe numele lui a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Ieri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările.
Tânărul a fost dus la Parchet şi având în vedere antecedentele sale, s-a înaintat instanţei propunerea arestării preventive. Judecătoria Curtea de Argeş a admis cererea şi ieri după-amiază, pe numele lui a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.