Al treilea jandarm infectat cu COVID-19

0



Un jandarm din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş a fost infectat cu COVID -19 , fiind internat. Alţi 9 colegi de-i săi, cu care a intrat în contact, au fost plasaţi în izolare. Este al treilea caz de coronavirus din cadrul I.J.J. Argeş după ce alţi doi oameni ai legii de la Detaşamentul Câmpulung au fost infectaţi cu virusul SARS-CoV-2.


„Instituția Prefectului Argeș a anunțat că un angajat al Inspectoratului Județean de Jandarmi Argeș a fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Acesta a fost internat ieri, 26 aprilie, în Spitalul Valea Iașului, după ce a reclamat stare de rău și febră. Respectivul nu făcea muncă de teren, nu este din trupele de intervenție. Acesta a avut 9 contacți direcți, dintre colegi, care au fost deja plasați în izolare la domiciliu. Ancheta epidemiologică a DSP Argeș este încă în desfășurare”, este comunicatul remis de Instituţia Prefectului, singura abilitată să comunice informaţii în cazurile de coronavirus, alături de Grupul de Comunicare Strategică, al Ministerului Administraţiei şi Internelor.
Nu ştie de la cine a luat virusul
Jandarmul internat duminică este comandant de detaşament la Piteşti. Acesta nu a putut preciza de unde a contactat virsul neavând printre peroanele cu care a intrat în contact vreo persoană infectată. Mai mult acesta nu participa la misiuni, având muncă de birou, fiind eliminată varianta îmbolnăvirii de la vreo persoană suspectă transportată la spital sau persoane aflate în carantină. Este al treilea jandarm argeșean cu coronavirus. Primii doi, fac parte din Detaşamentul Câmpulung, au fost internaţi, având simptomatologie iar între timp s-au vindecat. Ieri după-amiază, în toate clădirile ce aparţin IJJ Argeş a fost făcută dezinfecţie de către o firmă specializată. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.