Fiica îşi caută tatăl dispărut

0



Un bărbat în vârstă de 54 de ani a dispărut fără urmă de acasă. Familia în caută de vineri. Văzând că nu mai dă vreun semn de viaţă, fiica, îngrijorată, a postat un anunţ, pe reţelele de socializare, după ce fusese sesizată şi poliţia.


Anunţul privin dispariţia lui Lucian Ciobănoiu, un piteştean în vârstă de 54 de ani, a făcut făcut de către un vecin. Soţia bărbatului le-a cerut poliţiştilor să nu mediatizeze cazul. Fiica bărbatului a decis însă că într-o astfel de situaţie nu este nevoie de discreţie aşa că a făcut public anunţul pe reţelele de socializare dând detalii despre caz. „Tatăl meu Ciobănoiu Lucian a dispărut de acasa (Pitești Trivale) de vineri 24 aprilie in jurul orei de 11:05. A fost văzut ultima dată urcând într-un autobuz în Pitești Trivale Complex 3. Se deplasează cu dificultate ajutându-se de un baston. Am declarat la Secţia de Poliţie nr 3 dispariţia!!!
Vă rog dacă mă puteţi ajuta cu orice informatie, dacă îl vede cineva undeva să mă anunţe! Nr de telefon : 0770371368 / 0774658034. Vă rog distribuiți!!!!”, este apelul transmis de fiică. Ulterior, biroul de presă al IPJ Argeş a transmis un comunicat prin care face apel către cetăţenii care l-au văzut pe bărbat să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie sau să sune la 112. Lucian Ciobănoiu are următoare semnalmente: înălțime 1,65-1,70 m, greutate 65-70 kg, ochi căprui, păr cărunt, poartă mustață. La momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat în costum de culoare maro, cămașă de culoare galben deschis, ghete din piele de culoare maro. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.