Tips&tricks: descopera cum sa alegi simplu si usor cele mai bune tricouri barbati

0



Barbatii sunt din ce in ce mai preocupati de modul in care arata, motiv pentru care investesc timp, dar si resurse financiare importante in piesele vestimentare pe care le achizitioneaza.


De exemplu, ei trebuie sa stie care sunt principalele elemente la care sa fie atenti inainte de a cumpara cele mai bune tricouri barbati, pe care sa le incorporeze in tinutele pe care le prefera!

Materiale

Materialele din care sunt realizate tricourile de barbati joaca un rol esential cand vine vorba despre confortul de care se bucura persoanele care le poarta. Este esential ca piesele vestimentare sa fie realizate din tesaturi care sa lase pielea sa respire in voie si care sa fie moi si placute la atingere. De exemplu, tricourile din bumbac sunt cele mai bune in acest sens, fiind excelente atat pentru sezonul cald, cat si pentru sezonul rece. Mai mult, atunci cand bumbacul este combinat si cu un procent potrivit de elastan, piesele vestimentare ofera barbatilor libertatea in miscare de care au nevoie la fiecare pas!

Marimea potrivita

Un alt element foarte important pe care cumparatorii trebuie sa il aiba in vedere este marimea. De preferat este ca barbatii sa se masoare acasa, inainte de a-si comanda tricourile preferate din mediul online, iar ulterior sa foloseasca tabelele de marimi pe care le au la dispozitie pe Internet. In acest fel, ei isi pot achizitiona piesele vestimentare potrivite, pe care sa le imbrace cu succes si in care sa se simta bine.

Tricouri barbati in functie de design

Pe lista detaliilor carora barbatii trebuie sa le acorde o importanta deosebita se numara si designul. Din fericire, ei au la dispozitie o gama foarte larga de piese vestimentare din care pot alege in acest sens. Tricourile pot fi simple, uni din punct de vedere cromatic sau pot fi colorate, cu diverse modele si imprimeuri. Mai mult, piesele vestimentare pot avea mesaje haioase, aducand astfel zambetul pe buze celor care le vad!

Lungimea manecii

Lungimea manecilor de la tricouri contribuie si ea la obtinerea confortului dorit. Specialistii in fashion sustin ca modelele ideale sunt cele care au maneci lungi pana la jumatatea distantei dintre umar si cot. Este important ca mainile sa fie suficient de bine acoperite, incat barbatii sa se simta bine, insa in acelasi timp trebui sa lase pielea sa respire, mai ales in anotimpul cald, atunci cand temperaturile foarte ridicate pot deveni coplesitoare.

Cu guler sau fara?

Nu in ultimul rand, important de mentionat este faptul ca tricourile pot fi cu guler sau fara. Acest lucru tine de preferintele barbatilor. Daca unii dintre ei aleg sa isi cumpere piese vestimentare simple, fara guler pentru a se simti cat mai in largul lor, altii se indreapta cu precadere spre tricourile cu guler, care au un aspect deosebit si care pot fi purtate atat cu tinute sport, cat si cu tinute casual!

Barbatii isi pot alege mult mai usor tricouri de calitate atunci cand tin cont cel putin de lucrurile mentionate anterior. Ei isi pot comanda hainele preferate chiar din confortul propriului camin, fara a fi nevoiti sa se deplaseze in magazinele fizice!

Mai multe gasiti pe Mahoni.ro