Mihai Măciucă și-a prelungit contractul cu FC Argeș Basketball

0
0

FC Argeș Basketball a anunțat prelungirea înțelegerii cu Mihai Măciucă. Jucătorul în vârstă de 22 de ani va petrece cel de-al 5-lea an la echipa din Trivale.
Măciucă a ajuns la Pitești în sezonul 2018-2019, după ce și-a făcut debutul în LNBM alături de CS Phoenix Galați. În sezonul recent încheiat, baschetbalistul a bifat cea mai mare medie de minute pe parchet de când evoluează în LNBM, terminând cu 7.8 puncte, 3.1 recuperări și 1.2 pase decisive.
În play-off, Măciucă a reușit de patru ori să fie în double figures, jumătate dintre aceste date fiind în seria cu U-BT Cluj. În primul joc al amintitei serii din semifinalele campionatului, Mihai Măciucă a înscris 22 de puncte.
Sportivul născut în București este principalul jucător român din rotația lui FC Argeș. Pe lângă sezoanele alături de piteșteni și experiența la Galați, Măciucă a jucat la nivelul Ligii 1 pentru Steaua CSM EximBank 2 București și la nivel de juniori pentru Steaua și Dan Dacian București. FC Argeș este la al treilea anunț oficial cu privire la stagiunea viitoare, după ce l-a prezentat pe Milan Mitrovic drept noul antrenor al echipei și a anunțat continuarea colaborării cu Nikola Jevtovic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.