Muncitor în comă, după accidentul de muncă

1

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Piteşti, a ajuns în stare critică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti după ce a suferit un accident de muncă. Acesta era angajat la o fabrică de procesare a lemnului din Oarja și a fost prins de o bandă de lucru.  
Adrian T., de 35 de ani, din Piteşti era la serviciu, în schimbul de noapte, când a avut loc accidentul. Bărbatul se afla la banda de lucru când a fost prins în zona toracelui de utilaj. Accidentul a avut loc ieri dimineață, în jurul orei 4.00. „Un echipaj de terapie intensivă mobilă a fost solicitat să intervină în localitatea Oarja, la un operator economic, pentru a asigura asistență medicală în cazul unei persoane de sex masculin în vârstă de 35 de ani, prinsă din zona toracelui de o bandă la locul de muncă. Persoana a fost găsită extrasă și în stare de semiconștiență (răspundea la stimuli), prezentând mai multe traumatisme. După monitorizarea și acordarea îngrijirilor medicale, victima a fost transportată la spital.” au anunţat reprezentanţii ISU Argeş despre acest caz. Ca urmare a accidentului, la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliție Argeş a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă şi neluarea și nerespectarea măsuri de sănătate și securitate în muncă, urmând să se stabilească, în mod cert, împrejurările în care a survenit accidentul. Trebuie văzut dacă muncitorul a respectat normele de protecţie a muncii, dacă avea echipamentul corespunzător sau dacă a folosit în mod corespunzător utilajul. De asemenea, va trebui verificat dacă altcineva se face vinovat de accidentul petrecut. Ieri, la închiderea ediţiei noastre, muncitorul se afla în stare gravă, intubat, la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, cu prognostic rezervat.

1 COMENTARIU

  1. Un articol destul de lamuritor … fata altele/degeaba , gen : vini trinu, pleaca trinu .
    … ….
    „Accidentul a avut loc ieri dimineață, în jurul orei 4.00” . Mai mult … sa zica indirituitii legii, dup’o’ntelepata cercetare !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.