Director lăsat fără permis din cauza vitezei!

0



Un director argeșean a fost lăsat fără permis chiar de către polițiștii din orașul său natal. Bogdan David, fost viceprimar la Câmpulung și în prezent director al Administraţiei Bazinale de Apă, Argeş-Vedea, era cu mașina de serviciu când a dat în radar.


Polițiștii argeșeni au dat luni 101 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 32.000 de lei. Cu aceeași ocazie, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 8 permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare. Unul dintre cele 8 permise reţinute este al unui muscelean care, pe drumul de întoarcere de la locul de muncă, a fost depistat de aparatul Radar pe DN 73, pe raza de competenţă a cadrelor Biroului Rutier Câmpulung, cu 104km/h.
Pieton, 90 de zile!
Ghinionistul, nu este altul decât directorul de la Administraţia Bazinală de Apă, Argeş-Vedea, nou numitul Bogdan David. Acesta se deplasa spre casă cu autoturismul de serviciu, iar pe o porţiune de drum unde limita de viteză era de 50 de km/h, Radarul l-a înregistrat cu mai bine de dublu. Acestuia i-a fost suspendat permisul de conducere şi a primit şi o sancţiune contravenţională. Președinte al PNL Câmpulung Muscel și consilier local în mai multe mandate, Bogdan David a fost numit în funcția de director general al Administrației Bazinale de Ape Argeș-Vedea la începutul lunii februarie 2020. Bogdan David a mai ocupat şi fotoliul de viceprimar al Câmpulungului şi o perioadă scurtă a fost în fotoliul de primar. Acesta a ocupat funcţii importante şi la Hidroelectrica. B.Radu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.