Arestat după ce şi-a tâlhărit concubina!

0
0

Un vâlcean a fost dat în urmărire luni, de poliţişti argeşeni, după ce şi-a tâlhărit fosta concubină, pe stradă, la Câmpulung. Bărbatul a fost prins la Brezoi şi a fost reţinut. Oamenii legii au recuperat doar o parte din suma furată şi un lănţişor din aur. În faţa anchetatorilor cei doi au avut propriile argumente. Un lucru este cert! Indiferent de motive, fapta a fost comisă şi trebuie sancționată, prin urmare făptaşul a ajuns în arest.
Povestea celor doi a început la Vâlcea. Tânăra, originară din comuna Tigveni, l-a cunoscut pe Petrişor F., acum de 32 de ani, din Brezoi şi cei doi au avut o relaţie de concubinaj care a durat 5 ani. Au stat împreună la Brezoi, în casa bărbatului. În acest timp au devenit părinţii unui copil care are 3 ani. În cuplu au apărut neînţelegerile ceea ce a determinat-o pe tânără să-şi ia copilul şi să îl părăsească pe vâlcean. Foştii concubini au vorbit la telefon şi au stabilit să se întâlnească luni, la Câmpulung. Bărbatul susţinea că vrea să vadă copilul şi a convins-o pe tânără să accepte întâlnirea. După ce s-au văzut şi au discutat puţin, s-au luat la ceartă. Furios, bărbatul i-a luat geanta, a scotocit în ea şi a luat portofelul, în ciuda protestelor femeii. Mai mult, i-a furat lănţiţorul din aur de la gât, după care a urcat în maşină şi a demarat lăsând-o plângând pe stradă, cu copilul în braţe.

Ambii susţin că banii le aparţin

Tânăra a depus imediat plângere la Poliţia Câmpulung. Ea susţine că fostul concubin a atacat-o şi i-a furat 11.000 de lei, bani pe care îi avea în portofel și bijuteria. Pertişor F. a fost dat în urmărire şi a fost depistat în judeţul Vâlcea. Asupra lui, oamenii legii au găsit lănţişorul din aur şi doar jumătate din suma pe care tânăra pretinde că i-a fost furată. La audieri, Petrişor F. a susţinut că erau banii lui, că atunci când l-a părăsit iubita a plecat de acasă luând cu ea o sumă mare. În replică, păgubaşa a susţinut că o parte din bani erau ai ei şi de asta i-a luat atunci când l-a părăsit. Şi uite aşa, s-au contrazis cei doi în declaraţii vreme de câteva ore. Oamenii legii urmează să stabilească dacă într-adevăr tânăra avea în geantă 11.000 de lei sau a avut, mai puțin, doar suma găsită la bărbat. După ce au administrat probatoriul, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au dispus reţinerea pentru 24 de ore a vâlceanului. Acesta este acuzat de tâlhărie calificată, având în vedere împrejurările în care a fost comisă fapta.
Ieri, Petrişor F. a fost prezentat Judecătoriei Câmpulung cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis cererea şi a emis pe numele său un mandat pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.