Şofer omorât când repara o pană!

1

Un şofer a murit ieri, după a fost lovit de un TIR pe autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 112. Bărbatul în vârstă de 47 de ani rămăsese în pană cu maşina de tractare pe care o conducea. A oprit pe banda de urgenţă şi a apucat doar să coboare de la volan pentru a vedea că se întâmplă când a fost acroşat de autotrenul care circula pe prima bandă. 
Accidentul a avut loc la kilometrul 112 pe autostrada Bucureşti- Piteşti pe sensul de venire către Piteşti. Avram S., de 47 de ani, din Curtea de Argeş, angajat la SC Comesad, conducea o maşină de tractare. La un moment dat autovehiculul a făcut pană. Bărbatul a coborât de la volan ca să vadă dacă poate repara roata. Atunci a avut loc nenorocirea. „Am făcut pană şi am tras pe banda de urgenţă. Colegul meu a coborât să vadă despre ce e vorba şi în momentul când să vină înapoi la maşină, a fost foarte aproape camionul de el şi l-a acroşat. Era lângă maşină. Nu a deschis portierea, a aşteptat, dar camionul a venit foarte aproape. Nu am apucat să semnalizăm zona că a l-a lovit după ce a coborât. Eu stăteam pe locul din dreapta nu am văzut exact când s-a întâmplat.” declara după producerea accidentului, colegul victimei.

Manevrele de resuscitare nu au dat rezultate

După impact, Avram S. a rămas la pământ în timp de sângera abundent. TIR-ul care l-a lovit aparţine firmei de transporturi Lazăr Company şi era condus de Mihai M., de 52 de ani, din comuna Păuşeşti Măglaşi, judeţul Vâlcea. „Eu mergeam după un TIR. M-am uitat în oglindă şi am auzit trosc. Am oprit. Era căzut acolo jos, lângă uşă. Cred că s-a dat jos din maşină în stradă. Eu cred că am tras de volan şi s-a balansat remorca şi l-a lovit. L-a prins şi pe el. E periculos că a coborât în autostradă. Fără triunghi, fără nimic.”, spunea şoferul care l-a lovit. La scurt timp după impact, victima a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Argeş şi a fost transportată la spital. „A fost adus în stare critică, policontuzionat. S-a încercat resuscitarea. Din păcate rezultatele nu au fost cele scontate şi a fost declarat decesul.” a declarat Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. Poliţiştii A1 au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc tragicul accident.

1 COMENTARIU

  1. // Legea lui Murphy … „Dacă ceva poate să meargă prost, va merge prost” //.
    Candva, cineva / la bariera a intrat cu masina … fix in ultimul vagon de tren .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.