CS Rucăr a promovat în liga a treia

0
0

Județul Argeș va avea în sezonul viitor patru echipe în cel de-al treilea eșalon fotbalistic al țării. CS Rucăr a reușit promovarea în Liga a III-a după ce a câștigat barajul cu Dunărea Calafat, reprezentanta județului Dolj.
În manșa retur a barajului de promovare, formația pregătită de antrenorul Vali Cocoș s-a impus cu 1-0 pe stadionul Municipal din Câmpulung, unicul gol al partidei fiind marcat de Marinescu, în minutul 80. Partida din tur, disputată la Calafat, s-a terminat la egalitate, 1-1. În noul sezon de liga a treia, Argeșul va fi reprezentat de FC Argeș II, Unirea Bascov, Real Bradu și CS Rucăr.
România, ciuca bătăilor la Euro U19
România U 19 s-a făcut de râs la Campionatul European U19. Tricolorii au pierdut și ultimul joc, 0-1, contra reprezentativei țării gazdă, Slovacia, și au ratat astfel barajul pentru Campionatul Mondial U20 de anul viitor. Griger a dat lovitura în al cincilea minut al prelungirilor, iar selecționata pregătită de Adrian Văsâi a terminat grupa pe ultimul loc, cu 0 puncte, după ce în primele două întâlniri pierduse cu 1-2 contra Italiei și Franței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.