Ruladp cu sos de roşii

0
0

Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 60 min
• Timp de gătire: 40 min
• Gata în: 1 ore, 40 min
Ingrediente:
• 800 gr. carne de porc
• 100 ml vin alb sec
• 2 cepe
• 100 gr. kaiser
• 1 ardei gras
• 200 gr. suc de roşii
• 250 gr. roşii decojite în suc de roşii
• 3-4 linguri ulei
• 2-3 căţei de usturoi
• sare
• piper
Mod de preparare:
Carnea se spală şi se taie astfel încât să se obţină o felie groasă de 1 cm. Se bate uşor cu ciocanul de şniţele şi se condimentează cu sare şi piper. Se stropeşte cu vin şi se lasă la rece 10-15 minute. Într-o tigaie încinsă cu puţin ulei se căleşte ceapa tocată mărunt şi kaiserul tăiat feliuţe. Se adaugă ardeiul şi roşiile tăiate cubuleţe. Se lasă să fiarbă înăbuşit până scade sosul şi se condimentează cu sare şi piper. Se pune această compoziţie pe felia de carne şi se rulează. Se leagă cu aţă şi se prăjeşte în ulei, câte 8-10 minute pe fiecare parte. Se pune rulada prăjită într-un vas termorezistent. Se adaugă 3-4 linguri de apă şi se coace în cuptorul încins, 30-40 minute. Cu 10 minute înainte de a fi gata, se desfac aţele şi se pune sucul de roşii cu usturoiul pisat cu sare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.