Pivotul naționalei de juniori a României a semnat cu CS Dacia Mioveni!

0

Echipa de handbal CS Dacia Mioveni continuă campania de întărire a lotului pentru noul sezon competițional. Oficialii argeșeni au anunțat că pivotul naționalei de juniori a României, Sarah Aida Darie a semnat cu gruparea de la Mioveni.
Talentata Sarah are 20 de ani și prezența ei în echipa noastră punctează și criteriile U21.
A început handbalul la vârsta de 7 ani la CSS Galați. A continuat la CS Handbal ART Galați, la CSM Târgu Mureș și la Corona Brașov. Calitățile arătate pe teren au adus-o în atenția selecționerilor naționalei de junioare, cu care a participat la Jocurile Mediteraneene din Muntenegru în 2018 (locul 2), la Campionatul European de Junioare din Slovenia in 2019 (locul 11), Campionatul European de Tineret din Ungaria, în 2019 (locul 5) și la Campionatul European din Slovenia in 2021 (locul 5).
În prezent Sarah participă la Campionatul Mondial de Tineret din Slovenia, care se desfășoară în perioada 22 iunie – 4 Iulie. Cu CSM Târgu Mureș, Sarah a câștigat titlul național la Junioare 1 în 2019, iar cu Corona Brașov a luat titlul în 2021.

Sarah Darie: ”Am văzut un grup dornic de performanță”

Sarah Aida Darie este convinsă că a făcut o alegere bună venind la Dacia Mioveni: ”Am început handbalul la vârsta de 7 ani și mi-a plăcut încă de la primul antrenament.
Am ales Dacia Mioveni pentru ca am văzut un grup dornic să facă performanță. Știu despre noile mele colege de echipă că sunt foarte experimentate și aștept cu nerăbdare să ‘fur’ câte ceva de la ele. Cred că o să avem un parcurs așa cum ne dorim, pentru că toate fetele sunt dispuse să muncească și să arate ce pot în această formulă de echipă pentru atingerea obiectivelor. Sunt nerăbdătoare să joc în sala cea nouă din Mioveni și îmi doresc să facem meciuri frumoase pentru toți suporterii, care mi-au atras atenția la mai multe meciuri” a spus noua achiziție a Daciei Mioveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.