Percheziţii în Coremi!

0

Mascaţii au descins luni, în blocul Coremi, din Piteşti, la domiciliul unui individ suspectat de furt. Acesta, alături de un complice, a spart o societate de unde a furat mai multe telefoane mobile şi un laptop. În timpul percheziţiilor oamenii legii au găsit mai multe cutii în care erau depozitate produsele furate. Făptaşii au fost reţinuţi. 
Cercetările au fost efectuate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.
Oamenii legii aveau doi suspecţi: Gheorghe Cristian M., de 22 de ani şi Daniel Alexandru C., de 24 ani, ambii din Piteşti. Cei doi erau cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat după ce în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe data de 03 spre 04 iunie a.c., au spart o societate comercială, de unde au sustras accesorii pentru telefoane mobile și un laptop, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 20.000 de lei.
Făptaşii au forţat încuietoarea şi au intrat în punctul de lucru al firmei, situat în centrul Piteştiului şi au pus în cutii tot ce au găsit de valoare, apoi au dispărut.
Luni, pentru administrarea de probatoriu, polițiștii Secției 1 Poliție Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, al luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale Argeș și al unui specialist criminalist, au efectuat o percheziție domiciliară, în blocul Coremi unde locuia unul dintre cei doi. Acolo au găsit cutiile cu toate produsele furate, acestea fiind înapoiate societatea păgubită.
După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive. Ieri, împotriva celor doi a fost luată măsura controlul judiciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.