CS Mioveni a încheiat cantonamentul cu o victorie!

0
0
  • În primele două amicaluri, galben-verzii au remizat alb

CS Mioveni a încheiat la finalul săptămânii trecute cantonamentul de la Poiana Brașov, după un stagiu de pregătire centralizată de 11 zile. Galben-verzii au disputat în această perioadă și 3 meciuri amicale, obținând două remize și o victorie.
Ultimul meci a avut loc chiar vineri, la Zărnești. CS Mioveni a învins cu 5-1 pe CS Rucăr, echipă nou-promovată în Liga 3. Rucărenii au deschis scorul prin Jenaru, în minutul 4, cu un șut din afara careului. Iordache a egalat, deviind în plasă o centrare din corner a lui Rădescu, în minutul 6. Apoi Panait a făcut 2-1 pentru în minutul 28, reluând cu piciorul în poartă tot după un corner, iar Voinea a stabilit scorul pauzei, la 3-1, după ce a scăpat singur pe stânga și a șutat la colțul lung. După pauză, în minutul 60, Balaur a marcat cu capul după o centrare din corner a lui Coșereanu, iar Oancea stabilit scorul final, în minutul 88, cu un șut din careu, după ce a scăpat singur spre poartă, pe dreapta. În acest joc, antrenorul Alexandru Pelici l-a testat în prima repriză și pe mijlocașul Sandu, de la Brașov. În cele 90 de minute de joc, galben-verzii au lovit de 3 ori bara, prin Voinea, Șerban și Coman.
În prima repriză, la CS Mioveni, au intrat: Sima – Rădescu, Garutti, Balaur, Iacob, Șerbănică – Panait, Sandu – Iordache, Albert Voinea, Dat. După pauză au mai jucat: Preda, Burnea, Scarlatache, Trif, Coman, Mitrea, Șerban, Toma, Coșereanu, Oancea. Înainte de meci, au făcut antrenament separat: Popescu, Croitoru, Rusu, Blănaru, Buziuc, Cierpka, Vereș, Cristi Dumitru.
CS Mioveni reia de astăzi antrenamentele pe plan local, iar miercuri are programat următorul amical, la FCSB. Seria jocurilor de pregătire se încheie vineri, 8 iulie, cu partida FC Argeș – CS Mioveni.

Două remize

Precedentele două partide de la munte, au fost două remize, cu Chindia Târgoviște și cu Farul Constanța.
CS Mioveni – Chindia 0-0
CS Mioveni (repriza 1): Popescu – Radescu, Garutti, Scarlatache, Balaur, Șerbanica – Toma, Vereș – Buziuc, Rusu, Blanaru (35 Dat).CS Mioveni (repriza 2): Croitoru – Oancea, Panait, Iacob, Balaur, Trif – Dat (60 Cosereanu), Voinea (80 Blanaru), Dumitru.Antrenor: Alexandru Pelici
CS Mioveni – Farul 0-0
CS Mioveni a început în următoarea formulă: Croitoru – Oancea, iacob, Scarlatache, Burnea, Trif – Mitrea, Vereș – Buziuc, Rusu, Dumitru. În repriza secundă au mai intrat: Popescu, Rădescu, Balaur, Garutti, Șerbănică, Panait, Toma, Cierpka, Blănaru, Coșereanu, Voinea. Au rămas pe banca de rezerve până la finalul partidei, Sima, Preda, Șerban, Iordache, Coman, Dat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.