Agresiune sexuală în parc!

0
0

Ziua, în amiaza mare, un tânăr cu porniri bolnave, a atacat o copilă de 13 ani pe care a strâns-o în brațe și a încercat să o sărute. Scena a avut loc în parc. Pentru gestul său, câmpulungeanul a fost arestat preventiv sub acuzația de tentativă de agresiune sexuală.  
Tânărul a fost reținut sâmbătă de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung. Gestul inconștient îi poate aduce o pedeapsă cu închisoarea de la 2 la 7 ani, fiind acuzat de tentativă de agresiune sexuală. Deși ceea ce a făcut Timotei I., de 26 de ani, din Câmpulung poate părea o joacă, Codul Penal pedepsește aspru aceste ieșiri necontrolate ce pot fi de natură psihică. Tânărul s-a dus în parc pe la spatele fetiţei, a strâns-o în braţe şi a încercat să o sărute.
„Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 08 iulie a.c., cel în cauză ar fi încercat să sărute o minoră de 13 ani, în timp ce se afla într-un parc din municipiul Câmpulung. Minora s-a opus și a reușit să fugă. În scurt timp, bărbatul în cauză a fost depistat și identificat, fiind condus la sediul poliției, pentru audieri. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. În cursul zilei de 09 iulie, acesta a fost prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.” au transmis reprezentanţii IPJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.