Carambol cu trei mașini la Schitu Golești

0

Luni, pe DN 73, pe raza comunei Schitu Golești s-a produs un accident rutier soldat cu însemnate pagube material şi vătămarea unui conducător auto. Evenimentul rutier a fost cu 3 autoturisme implicate.
La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, iar cercetările au fost efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung.Traficul s-a desfășurat o vreme alternativ,şi a fost dirijat de polițiștii de la Secția de Poliție Rurală Schitu Golești.
O şoferiţă a fost cea de la care a pornit carambolul…
Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că o femeie de 48 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, din direcția Câmpulung spre Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu autoturismul din fața sa, care era condus de un bărbat de 52 de ani, din Schitu Golești. În urma coliziunii, al doilea autoturism a fost proiectat în autovehiculul care venea din sens opus, și care era condus de un bărbat de un bărbat de 56 de ani, din Câmpulung.
“S-au buşit ca bilele de pe masa de billiard. Am zis că cel puţin un mort o să fie. S-a auzit o bufnitură puternică. Cred că fata aia făcea ceva, gen telefon, sau ruj, de a intrat în cel din fată, altfel nu îmi închipui. Au mai fost din ăştia aşa neatenţi. Ce, ăla de a intrat în gunoieră, de i-a rupt piciorul celui de stătea pe scara din spate, nu tot aşa era pe telefon, aşa fac ei, zic că sunt mari şoferi, şi uite la ce conduce neatenţia asta. Bine că nu sunt grav răniţi”, spune un localnic, Viorel C.

O victimă a ajuns la spital!

Paramedicii SMURD au monitorizat la fața locului 3 persoane, iar ulterior una singură a avut nevoie de transport la spital. A fost vorba de o persoană de sex masculin, în vârstă de 56 de ani, care prezenta un traumatism toracic. Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care efenimentul rutier a avut loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.