Antal și Croitoru, prezentați

0
0

CS Mioveni a adus în această vară, până acum, 4 jucători. Este vorba de portarul Flavius Croitoru și jucătorii de bandă Liviu Antal, Cristi Dumitru și Vlad Pop, ultimii doi fiind jucători sub vârstă.
Dintre cei 4, primii doi au fost prezentați ieri, oficial, în cadrul unei conferințe de presă, ținute la Stadionul Orășenesc din Mioveni.
”Au fost plecări de jucători și automat și veniri. A plecat Ducan, înapoi la FCSB și ne-am oprit la Flavius Croitoru, cu care am mai lucrat. De asemenea, au pelcat Sanoh și Raicea și am rămas descoperiți pe bandă, așa că l-am adus pe Antal, pe care îl știu de mult, de când era la Chianja și ne mai intersectam prin cantonamente” a spus Alexandru Pelici.
”Sunt fericit că am revenit la Mioveni. A fost dorința mea și am făcut cea mai bună alegere. Urmează un an mai greu decât precedentul. Avem mult de muncă” Flavius Croitoru, portar
”Am ales CS Mioveni pentru că am fost dorit aici și mă bucur că am ajuns în acest punct. Sper să îndeplinim obiectivul, să rămânem în Liga 1” Liviu Antal, mijlocaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.