Ingrediente:
• ulei
• 4 bucăți fileuri de peşte
• 150 gr. ciuperci
• 50 gr. ţelină
• 1 bucată morcov
• 1 ceapă
• 1-2 bucăți usturoi (căţei)
• 1 bucată ardei roşu
• 1 legătură pătrunjel
• 100 gr. unt
• 4 linguri maioneză
• 1 linguriță muştar
• 50 g caşcaval ras
• 1 linguriță zeamă lămâie
• 1 praf sare
• 1 praf piper
Mod de preparare:
Căleşte legumele în unt după ce le-ai tocat mărunt – poţi rade morcovul şi ţelina. Separat, tot în unt, se călesc şi ciupercile tăiate felii subţiri.
După ce s-au fiert, adaugă ciupercile peste legume şi potriveşte cu condimente după gust. Lasă-le apoi să scadă la foc mic şi adaugă pătrunjelul tocat mic.
După ce s-au călit bine, înfăşoară fileurile de peşte cu compoziţia obţinută. Le poţi prinde cu scobitori sau le poţi lega cu aţă.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525