Portugalia, Bulgaria și Cipru, adversarii României în preliminariile Eurobasket 2025

0
2

Reprezentativa de baschet masculin a României va evolua in Grupa F din faza secundă a FIBA Eurobasket 2025 Pre-Qualifiers. ”Vulturii” pregătiți de selecționerul Dragan Petricevic urmează să evolueze împotriva selecționatelor Portugaliei, Bulgariei și Cipru, după cum s-a stabilit acum câteva zile, la tragerea la sorti care a avut loc la Munchen.
Conform calendarului stabilit de FIBA, meciurile se vor desfășura în trei ferestre, programate pentru august și noiembrie 2022, precum și pentru februarie 2023. La startul acestei faze de pre-calificări sunt prezente 12 echipe, 6 dintre ele provenind din precalificările pentru Campionatul Mondial și 6 din prima faza a FIBA Eurobasket 2025 Pre-Qualifiers, printre care și naționala României.
După distribuirea echipelor prin tragere la sorți, reprezentativa masculină a României face parte din Grupa F, alături de selecționatele Portugaliei, Bulgariei și Cipru. Dar iată și componența celor trei grupe, cu precizarea că învingătoarele și Cipru vor avansa în FIBA Eurobasket 2025 Qualifiers:
Grupa D – Slovacia(1), Macedonia de Nord(3), Danemarca(2), Norvegia(4)
Grupa E – Croatia(4), Polonia(1), Austria(3), Elveția(2)
Grupa F – Portugalia (3), Bulgaria (4), România (2), Cipru (1)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.