VAR-ul, coșmarul Mioveniului!

0
  • Superliga, etapa 2: CS Mioveni – Farul 0-2 (0-0)

CS Mioveni a fost învinsă vineri seară pe prorpiul teren cu 2-0, de Farul, în etapa 2 a Superligii. Galben-verzii s-au luptat de la egal la egal cu adversarul dar au fost învinși cu ajutorul VAR-ului care a intervenit în două rânduri, decisiv.
Oaspeții au deschis scorul în minutul 58, din penalty. Șerbănică a jucat mingea cu mâna în fața unui adversar, iar Petre fiind a transformat lovitura de pedeapsă. Apoi, în minutul 75, VAR-ul a intervenit și s-a dat penalty pentru oaspeți. A fost intrarea lui Garutti asupra unui adversar, iar Petre a transformat din nou.
În minutul 81, VAR-ul a intervenit iar și Toma a fost eliminat după un fault din spate. În minutul 90, Mioveniul a avut și ea penalty, scos de Antal, care a fost faultat de portar, dar Voinea a ratat, de la punctul cu var, portarul ghicind colțul.
Următorul meci al CS Mioveni este programat sâmbătă, 30 iulie, la CFR Cluj.

CS Mioveni – Farul 0-2 (0-0)
■ A marcat: Adrian Petre (58, 75 ambele din penalty) Cartonaș roșu: Toma (81)
⚽ CS Mioveni: Flavius Croitoru – Dorinel Oancea, Ghuilerme Garutti (80 Vlad Pop), Adrian Scarlatache, Ionuț Balaur, Dănuț Șerbănică (71 Cristian Dumitru) – Daniel Toma, Szilard Vereș (80 Albert Voinea) – Ștefan Blănaru (59 Liviu Antal), Bogdan Rusu, Valentin Coșereanu (59 Ionuț Rădescu). Rezerve: Iustin Popescu, Ionuț Burnea, Andrei Panait, Răzvan Trif. Antrenor: Alexandru Pelici
⚽ Farul Constanța: Mihai Aioani – Sebastian Mladen, Ionuț Larie, Mihai Popescu, David Kiki (77 Andrei Borza) – Viorel Artean, Dragoș Nedelcu, Constantin Grameni (68 Kevin Grobry) – Gabriel Torje (46 Robert Moldoveanu), Vlad Morar (46 Adrian Petre), Alexi Pitu (46 Robert Ion). Rezerve: Alexandru Buzbuchi, Darius Grosu, Roberto Casap, Adrian Mazilu. Antrenor: Gheorghe Hagi

”3 jocuri dificile”
Antrenorul Mioveniului, Alexandru Pelici a remarcat după înfrângerea cu Farul un lucru bun la elevii săi și anume atitudinea pe care aceștia au avut-o de-a lungul partidei.
”Am avut două ocazii mari în prima repriză prin Rusu, la 0-0. După golurile înscrise puteam să revenim în joc, am avut acel penalty ratat. Mă bucură atitudinea de astăzi. Dacă dăm timpul înapoi, anul trecut pe vremea asta era în aceeaşi situaţie. Am avut un plus de agresivitate, dacă jucam aşa cu Hermannstadt, altul era rezultatul. Când e VAR nu prea mai ai ce să comentezi. Urmează 3 jocuri dificile, pentru că toate echipele au o tragere asemănătoare la sorţi. O să încercăm să scoatem maximum şi să obţinem puncte. Astăzi cei care au intrat au avut o bună atitudine, la fel şi cei de pe bancă. O să vedem, sperăm ca jucătorii care o să intre în teren ne vor ajuta să adunăm puncte. Îmi pare rău pentru Albert Voinea, mă bucuram pentru el. Nu era el primul executant, Rusu trebuia să bată. E clar că va fi mult mai greu să ne salvăm, dar aşa cum am spus şi înainte, încercăm să credem în noi şi să luptăm până la ultima picătură de energie” a declarat dupa meci antrenorul Alexandru Pelici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.