Știri de la FC Argeș

0
0

Jocul lui Bertrand, în scădere
Antrenorul Andrei Prepeliță a explicat după meci schimbarea lui Dorian Bertrand: “Cu Sepsi, la fel, aceleași ocazii. Poate ocazia lui Bertrand e scuzabilă, dar jocul lui după aceea a scăzut. Mă așteptam la mai mult de la el, pentru că poate să dezechilibreze adversarul, dar nu a luat nicio acțiune unu la unu, de aceea l-am și schimbat”, a spus tehnicianul piteștean.
Susținuți de 500 de suporteri
FC Argeș a fost susținută în deplasarea din Giulești de o galerie destul de numeroasă. Piteștenii au fost încurajați de aproximativ 500 de fani care au făcut deplasarea de la Pitești cu mașinile personale și cu două microbuze. Fanii vulturilor și-au încurajat permanent favoriții și au afișat mai multe mesaje pentru a marca așa cum se cuvine ziua clubului.
Multe erori în defensivă
A doua înfrângere din acest tur de campionat pentru FC Argeș s-a conturat din cauza greșelilor mari în defensiva alb-violeților. Marius Constantin, Andrei Tofan și Fabio Vianna au avut evoluții sub așteptări în partida cu Rapid București. La aceste erori s-a adăugat și ratarea monumentală a lui Bertrand, care din 3 metri a tras în portarul Horațiu Moldovan care era culcat la pământ după ce reușise să respingă lovitura liberă executată de Ișfan. ”Găurile” din defensiva argeșeană ar trebui să îi dea de gândit antrenorului Andrei Prepeliță, având în vedere că s-au pierdut deja puncte importante pe aceste greșeli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.