”Cu puțină atenție puteam face 2-1, sau 3-1”

0

Capitanul Mioveniului, Adrian Scarlatache a declarat după meci, că Mioveniul ar fi putut învinge pe FCSB, dacă era mai atentă pe final.
”E normal să aibă posesia la ce echipă au. Cred că am rezistat bine. Cu puțină atenție puteam marca și se putea termina 2-1 sau 3-1. O centrare foarte bună a lui Olaru. E foarte greu să te aperi la o asemenea minge. Nu știu dacă le-am lăsat posesia. Nu prea ținem noi de minge, acesta e stilul nostru. Am știut să închidem spațiile, asta dovedește că suntem o echipă disciplinată. Cred că vor veni și rezultatele. Va trebui să ne întărim. Nu sunt foarte mulți bani pentru Bogdan Rusu. Să sperăm că se vor califica și vor veni și restul banilor. Urmează meciul cu Universitatea Craiova. Ne-am făcut calculele. Vom avea trei – patru zile în plus față de ei. Nu ne comparăm ca lot și calitate, dar dacă vom juca la fel ca azi putem scoate un rezultat bun”, a declarat Adrian Scarlatache la finalul meciului.

Scarlatache – 200 meciuri în Liga 1

Partida de sâmbătă cu FCSB a fost una aniversară pentru Adrian Scarlatache. Căpitanul galben-verde a bifat meciul cu numărul 200 pe prima scenă fotbalistică a țării, iar înainte de începerea jocului, a primit un tricou care avea scris pe spate numărul 200, din partea clubului. Scarlatache a jucat tot meciul cu FCSB și a avut o evoluție bună. La final, antrenorul Alexandru Pelici a spus despre el: ”Este căpitanul echipei noastre și este un model pentru ceilalți, pe teren și în afară. Mă bucur pentru el!”.