Bunicul şi-a băgat nepoţii în spital!

0

Un accident rutier a avut loc ieri, pe DN 73, în localitatea Miceşti. Un Ford Transit în care se aflau 6 persoane, care fac parte din aceeaşi familie, a izbit violent un stâlp de suţinere a firelor electrice. Toţi cei aflaţi în autovehicul, între ei şi doi copii, au ajuns la spital.  
Accidentul s-a petrecut ieri după-amiază. Cercetările la faţa locului au fost efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș. S-a stabilit că Dan V., de 64 de ani, din Călinești, care conducea un Ford Transit, pe DN 73, din direcția Câmpulung către Pitești, ar fi adormit la volan. Maşina scăpată de sub control părăsit partea carosabilă și a intrat într-un stâlp de electricitate. La faţa locului au mers mai multe echipaje medicale atât de la ISU Argeş cât şi de la Serviciul de Ambulanţă Argeş. În urma accidentului, conducătorul auto și cei cinci pasageri din autovehicul (trei adulți și doi copii de 7, respectiv 11 ani) au fost răniți și transportați la spital.

Cinci au leziuni!

„Echipajele medicale au asistat și transportă la spital patru victime conștiente și cooperante. Este vorba despre doi copii care au suferit traumatisme cranio faciale, o persoană de sex masculin, în vârstă de circa 64 de ani, care a suferit leziuni la nivelul membrelor superioare și o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 60 de ani, care a suferit un traumatism cranio facial. La fața locului, pompierii asigură măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Paramedicii SMURD au mai acordat primul ajutor calificat și transportată la spital o persoană de sex masculin, în vârstă de circa 38 de ani, care a suferit un traumatism cranio facial și acuză dureri la nivelul capului și șoldul stâng. În urma evenimentului, echipajul SMURD acordă îngrijiri medicale unei persoane care a suferit atac de panică.” au transmis reprezentanţii ISU Argeş. În maşină se aflau bunicii, părinţii şi nepoţii, iar la volan era bunicul. Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.