Saramură de pui

0
0

Ingrediente:
• 6 pulpe de pui superioare mari • 60 ml suc de roșii • 600 ml apă • 1 ardei • 6 căței de usturoi • pătrunjel proaspăt • sare și piper după gust
Mod de preparare:
Saramura de pui este un fel principal de mâncare absolut delicios, pe care mulți dintre noi îl asociem cu casa părintească. Servită alături de mămăligă, saramura de pui este un preparat tradițional pe cât de savuros, pe atât de ușor de făcut. Este mai lung procesul de gătire decât cel de pregătire propriu-zisă. Există multe rețete de saramură de pui, însă cea propusă de noi implică gătirea cărnii și a sosului separat. Sosul este infuzat cu arome delicioase de usturoi, roșii și ardei, pe când carnea de pui are aroma inconfundabilă de grătar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.