Cupa Pitești Retail Park revine după o pauză de 7 ani!

0
0

După 7 ani de la ultima etapă organizată, în cadrul CN de Îndemanare Auto, organizatorul GT Auto Club Sportiv a revenit la Pitești pentru a organiza o nouă etapă, de această dată în cadrul a trei campionate – CN de Super Slalom, CN de Îndemanare Auto și CN de Vehicule Electrice.
Așadar, GT Auto Club Sportiv, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), grație gazdei și partenerilor organizatorici, Pitești Retail Park – Auchan Bradu, va organiza, în perioada 20-21 august, etapa a 5-a din cadrul CN de Super Slalom, CN de Îndemanare Auto și CN de Vehicule Electrice. Evenimentul este structurat pe parcursul a două zile: sâmbătă, 20 august, este ziua dedicată antrenamentelor libere, în intervalul orar 12:00 – 20:00, iar duminică, 21 august, de la ora 10:00, să aibă loc antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manșe de concurs (ora 13:00) și festivitatea de premiere (în jurul orei 19:30). Va fi o participare foarte numeroasă, cu piloți din Pitești, Iași, Brăila, Galați, Brașov, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, București și Ilfov, cu un număr record de juniori (CNIA: 8-14 ani, CNSS: 14-18 ani), seniori de peste 65 de ani și, nu în ultimul rând, frumoasele prezențe feminine. Fiind trecuți de jumătatea sezonului competițional 2022, lupta în clasamentul anual pe grupe, clase, OPEN și echipe devine tot mai intensă și spectaculoasă. Măiestria, talentul și experiența piloților își vor spune cuvântul, rezultatul obținut în această etapă fiind decisiv în stabilirea clasamentelor anuale, după cum urmează:
OPEN – CNIA: Lupta continuă între frații Coteanu, din București, Constantin și Mihai, într-o situație specială de egalitate (53 de puncte), urmați de gălățeanul Cristian Ioan Oancea (42 de puncte).
OPEN – CNSS: Un clasament condus de bucureșteanul de numai 16 ani, Filip Mateescu, cu 56 de puncte, urmat îndeaproape de Voicu Marius, din Zurbaua-Ilfov, cu 54 de puncte, poziția a treia fiind ocupată de bucureșteanul Mihai Mateescu (tatăl lui Filip Mateescu), cu 33 de puncte.
OPEN – CNVE: Aici conduce buzoianul Adrian Balotă (49 puncte), urmat de bucureșteanul Ciprian Cherciu (42 puncte), în vreme ce poziția a treia este ocupată de bucureșteanului Mihai Alexandrescu (30 puncte), care a pornit în acest sezon din etapa a treia, dar rezultatele obținute l-au ajutat să intre în lupta pentru podium.
Manșele de concurs vor fi comentate de Ștef Raita, în ziua de duminică, începând cu ora 13:00, și vor putea fi urmărite online pe pagina de Youtube a FRAS. Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe și premii de la Valtec (ulei Repsol), Metalubs, Tegee International, vinuri spumante Angelli, iar piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit de la AutoZone-Vianor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.