Luana a câştigat trofeul la un festival de muzică

0

Luana Toader, o piteşteancă de 17 ani, elevă la Colegiul Naţional “Zinca Golescu” a câştigat marele premiu la Festivalul de Muzică Ușoară „Trofeul Tinereţii” de la Amara, aflat la cea de a 54-a ediţie.
Festivalul s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii, la Gradina de Vară din Amara, acolo unde au urcat pe scenă 12 concurenţi. Aceştia au fost desemnaţi în timpul unei selecţii riguroase în urma căreia cele mai bune voci au mers în finală. În cadrul festivalului, soliştii au fost acompaniaţi de orchestra condusă de maestrul Ionel Tudor. Câştigătorii celei de-a 54-a ediţii a Festivalului de Muzică Ușoară „Trofeul Tinereţii” – Amara au fost desemnaţi de un juriu de prestigiu, format din: Adrian Daminescu, Andreea Andrei, Mihaela Teodorescu, Cristian Obrejan şi preşedinte Horia Moculescu. Au fost premiaţi 6 dintre concurenţi, Luana fiind fericita câştigătoare a premiului cel mare „Trofeul Tinereţii”.

A câştigat un premiu în Rusia

Luana Toader are 17 ani şi este elevă la Colegiul Naţional „Zinca Golescu”. Urmează cursurile Asociatiei Musicando con Adina Sima (şcoala de muzică coordonată de Marcello Bataglia). Tânăra speranţă a muzicii uşoare este câstigătoarea multor concursuri naţionale :ARTges Fest, Good Vibes, Ursuletul de Aur, Stars of Song etc. De asemenea, a urcat şi pe mari scene din: Rusia, Lithuania, Belarus, Kosovo, Italia, acolo unde a impresionat cu vocea ei. Ca o recunoaştere a talentului solistei stă dovadă „Trofeul pentru cea mai bună voce” obţinut la Moscova, unul dintre cele mai importante premii din cariera tinerei piteştence. Luana Toader este pregătită şi sprijinită în cariera muzicală de mezzosoprana Adina Sima şi de regizorul Silvia Ionescu. Luana are o piesă proprie şi o colaborare cu Filarmonica din Piteşti în spectacolul Disney Pop pentru copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.