Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

68 Comentarii:

  1. 1

    Gheorghe Smeoreanu

    Pentru domnul care semnează ANONIM

    Comentariul dumneavoastră la precedentul articol mi s-a părut a fi deopotrivă mincinos, vulgar și isteric. Pornind de la un neadevăr, v-ați injectat singur o doză de stimă, devenind, cum zice românul (scuzați vorba neaoșe) plin de sine ca porcul de bășini.

    Înainte de observațiile mele, vă reproduc această capodoperă a kitsch-ului moral și a disperării de a părea că, totuși, ați reușit în viață:

    ” Smeorene, e o nesimțire să faci referire la copii in harța ta cu cititorii. Am copil, student (cu examen de admitere si cu concurentă mare pe locurile disponibile) care, sub nici o formă nu și-ar pierde timpul cu postari doar despre tentative de viol, tamponări, agresiuni domestice sau altele asemanatoare, așa cum, cu sârguință, face odrasla dumitale! Serios, dacă toți copiii noștri ar face asta, s-ar duce dracului de râpa țara asta. Iar eu, te asigur, aș fi un părinte nefericit!
    Sănătate!”

    Acum, observațiile, dacă se pot face observații despre dejecții.

    – Niciodată ”odrasla mea” nu a scris și nu a postat ”despre tentative de viol, tamponări, agresiuni domestice sau altele asemanatoare”, sunteți în confuzie.

    – Psihologul amintit spune că ura din sufletul părinților se transmite copiilor, dar întrucât nu mă refeream la dumneavoastră sau la copiii dumneavoastră, nu văd de ce v-ați bășicat, probabil v-a trecut un fior prin inimă că ați putea fi un părinte rău.

    – Vă felicit pentru copilul dumneavoastră ” student (cu examen de admitere si cu concurentă mare pe locurile disponibile)” dar sper că nu îi arătați anonimele fapte de vitejie de pe internet, l-ați putea afecta emoțional.

    – ” Dacă toți copiii noștri ar face” ceea ce fac copilul dumneavoastră și copilul meu, țara nu s-ar duce de râpă, corect, însă nu meritați să vă dau detalii, mai ales aici, în Magna Cloaca.

    – Nu vă alintați ca babele, sunteți, de fapt, un nefericit, cei fericiți nu postează sub anonimat, ci își asumă, nu condamnă fără să știe pe cine, nu scot pieptul în față și nu afișează o superioritate de carton.

    V-am acordat mai multă atenție decât celorlalți din compasiune pentru bravul dumneavoastră copil (aici vă acord credibilitate cu toate că mă pot aștepta la orice) nu e ușor, cred, să faci performanță când părintele tău pute de agresivitate, se dă grande, insultă pe net în loc să își vadă de ceea ce trebuie făcut pentru familie.

    Totuși, cred că nu există, măcar la limită, oameni total compromiși caracterial, total prăbușiți în megalomanie, total storși de insucces. Mă consolez cu gândul că este posibil să vă fi luat valul, mai ales dacă frecventați acest subsol igrasios, plin de uranoscopide.

    Vă doresc să vă luați inima-n dinți și să vă scuturați de viciul invidiei și al urii.

    Se poate.

    Numai bine.

    Gheorghe Smeoreanu

    1. 1.1

      Anonim

      Domnule Smeoreanu,
      Ieri mi-am dat seama de confuzie, aș fi rectificat azi chiar dacă n-aș fi fost eroul comentariului dumneavoastră. Intr-adevăr, nu fiica este cea care postează și repostează acele știri, ci nevasta! Rog cititorii să-mi acorde ințelegere, nu toți avem norocul sa avem consoarte care, in alte circumstanțe, ne-ar fi putut fi fiice!
      Mă suspectați de megalomanie. Păi eu sunt acela care mă laud in editoriale că dorm doar la 5 stele, că fac și dreg, că am făcut aia și ailaltă, să n-o mai pun pe aia cu găinile? Știu că vreți neapărat să vă satisfaceți cei doi ciraci care vă consideră cel mai tare din parcare, insă ar trebui să vă ingrijoreze ceilalți, mult mai mulți, care vă contestă tot mai desele derapaje, de limbaj și nu numai!
      Este de neînțeles ciondăneala dumneavoastră cu cititorii din ultima vreme. Încercați întâi, inainte de a-i certa, să trageți aer adânc în piept. Dacă nu ajută, mai trageți o dată. Dacă tot nu vă ajută, încercați consultul de specialitate. Dupa o vârstă, nu e nici o rușine!
      Închei cu o remarcă: ești un ziarist mărunt, un găinar (preiau remarca altui comentator) dacă in comentariul tău folosești „dejecții’, „pute”, „bășini” sau alte încercări nereușite de a părea ironic.
      Aceleași urări de bine!
      PS Sunt singurul care a vazut-o pe doamna Barață, imbracată in roșu, in campanii electorale, alaturi de candidații unui anumit partid? Că tot vorbim de ipocrizie…

  2. 2

    Boni

    Mi-a plăcut editorialul, mai ales că am intrat deseori, mai demult, în direct la emisiunea dnei Barață, cu afirmații de mare curaj.

    M-a bucurat și ,,comentariul” dvs. la propriul articol, inclusiv sau mai ales sintagma ,,subsol igrasios plin de boi (de mare)”

    M-am edificat (lecuit!).

    Salutări dlui CVititor!

    1. 2.1

      Boni

      P.S. Foarte interesantă și expresia Magna Cloaca, mai ales că nu este o ,,expresie neaoșe” (neaoșă).

  3. 3

    Dana

    Editorialul ne prezintă de fapt, cum se face un periaj corect, ca la carte șefului, astfel încât sa nu mai rămână nicio scamă.
    Și asta să le fie spre învățătură și celor doi agitatori de p-aci , care nu reușesc încă să se reproducă în halul acesta.
    Apoi din subsol , unde aflăm că sunt dejecții, Gheorghe Smeoreanu îl umple de bășini pe un tată care s-a simțit jignit și a avut și el un punct de vedere. A semănat ură de-a lungul timpului , a cules-o în comentarii , acum autorul de multe cărți necitite și piese de teatru nejucate s-a apucat de semănat bășini……

    1. 3.1

      A. Gitatoru

      Dănuța, ești cam scatofilă (ca și mulți alții ,,de p-aci”).

    2. 3.2

      anonim

      Adica trebuie sa-l consideram si un basinos? Il stiam ticalos, sluga la partid, megaloman, ipocrit, de multe ori chiar nesimtit, dar chiar asa? Dati-mi voie sa nu va contrazic, o vor face altii, precum deja se vede!

  4. 4

    Anonim

    Deoarece domnul Smeoreanu consideră că TOȚI comentatorii care au alte opinii îl înjură sau măcar îl jignesc și apreciind coborârea dânsului printre cititori, îi adresez de acum încolo – în loc de exprimarea unor opinii personale – întrebări care au legătură cu articolul. Nu aș vrea ca întrebările mele să fie privite ca tendențioase, ci doar ca propriile mele mirări, nelămuriri, neclarități. Cum se spune, întrebările nu sunt indiscrete, răspunsurile pot fi. Ca unui profesor, îi voi face cunoscute nelămuririle mele de „comentator ignorant și nescriitor” și aș aprecia – în masura timpului său disponibil – răspunsuri lămuritoare și sincere.

    De ce apreciați că adevărul este un lux, iar televiziunea de provincie și-l permite, iar cea centrală nu? Nici măcar un post central de televiziune credibil nu mai există în România?
    Acest fenomen se întâmplă și la nivel european și mondial?

    Pe ce se bazează (statistică, studiu sociologic, sondaj de opinie, etc.) afirmația dv. că oamenii cu pretenții au tendința să se îndrepte către televiziunile locale, în detrimentul celor centrale? Ce argumente aveți că această tendință se va accentua în viitor?

    Ce înseamnă armata progresistă? De ce progresistă, numele de progresist nu dă o conotație pozitivă și ar trebui înlocuit cu altceva (regresist, malefic, etc.)?

    Considerați că un profesor nu poate să transmită informații și idei corecte și valoroase, care să provoace inteligența studenților, dar să fie atent și îngrijit în limbaj astfel încât să nu jignească sentimentele studenților, indiferent de rasa, etnia, chiar și orientarea sexuală a acestora?

    1. 4.1

      anonim

      Domnule, mai ieri maestrul, inegalabilul gazetar ne spunea ca se screme ca sa scrie in termeni cat mai simpli, pe intelesul muritorilor de rand. Se referea probabil la armata de 1-2 comentatori care il venereaza! Riscati, folosind, la propiu, un limbaj academic sa nu fiti inteles pe deplin de maestru si acolitii sai.
      Sunt curios, daca in afara de insulte, veti primi vreun raspuns la intrebarile dumneavoastra

      1. 4.1.1

        A. Gitatoru 2

        Scrie măi nea’ Cutare cu diacritice, dacă ești în stare, lasă vrăjeala!

        1. 4.1.1.1

          Anonim

          Marș mă lingăule în troacă!

          1. 4.1.1.1.1

            A.Gitatoru 2

            Păi am loc de râtul tău?

    2. 4.2

      G.S

      Bune întrebări, voi răspunde în articolul următor. Multumesc.

      1. 4.2.1

        coco

        Va pun si eu, politicos, o intrebare: de ce, daca in atatea domenii nu poti profesa daca nu ai studii de specialitate (sanatate, invatamant, armata, politie,justitie, etc) in jurnalism o poti face? Sa inteleg ca meseria asta o poate face oricine? Am un vecin fara ocupatie, mahmur mai tot timpul, fara studii, sa-i propun sa se faca editorialist?
        Multumesc anticipat pentru raspuns!

        1. 4.2.1.1

          Râie

          Tot o întrebare: dar un ,,crescător de capre”, la mama lui, la țară, poate poseda un minimum de inteligență?

          1. 4.2.1.1.1

            Tudor

            Pentru Raie ( imi pare rau, sper sa-ti treaca)
            Nu te supara, vrei sa si traduci, sa intelegem ce vrei sa zici?
            De obicei scriu cu diacritice, cand folosesc telefonul renunt. Sper sa nu ma certi!

        2. 4.2.1.2

          G.S.

          Cam insinuant întrebarea, mai bine m-ati fi luat direct la rost ca nu am absolvit o facultate de jurnalism. Nu, nu am absolvit-o, pe vremea mea, era școală de partid și ar fi trebuit sa fi fost măcar un an muncitor. Nu fusesem, ghinion. Am totuși studii universitare și postuniversitare în patru domenii; psihologie, teologie, populație și dezvoltare, demografie istorică. Tinand seama ca una dintre diplome o am de la Școală de Înalte Studii în Științe Sociale din Paris (EHESS) cred ca e destul pentru a lucra în presa.

          1. 4.2.1.2.1

            coco

            O, dar astea le stiam de mult, le-ati tot amintit prin editoriale.Sigur n-ati uitat ceva?
            Sa-mi fie cu iertare, mai am o nelamurire, diploma la Paris ati luat-o atunci cand dormeati sub pod, la 5 stele?
            Mai aveam intrebari dar, cum de ceva timp nu va mai citesc editorialele (comentariile, da), ii las pe altii sa le puna, vad ca se pricep!
            Stiu ca m-ati atacat personal acum ceva vreme, am aplicat celebra zicala care zice ca cel destept nu riposteaza!

      2. 4.2.2

        Anonim

        Tot in contextul „editorialului” in care vorbiti de privilegiul („luxul”) pe care il are jurnalistul de provincie de a putea spune adevarul, as indrazni sa adaug si eu niste intrebari. Ne puteti spune daca aveti contracte de publicitate cu PSD si cu primarul Gentea? Si daca da, ne puteti transcrie cuvant cu cuvant, la liniuta, asa cum sunt ele scrise acolo, obligatiile din contracte care va revin dumneavoastra? Fiindca, sa-mi fie iertat, dar a cita in Romania un profesor care vorbeste despre universitatile americane nu mi se pare cel mai bun exemplu despre cat adevar pot exprima televiziunile, fie ele centrale sau provinciale.

        1. 4.2.2.1

          G.S.

          Bună întrebare, cred ca toată presa ar trebui sa publice contractele politice. Ceea ce îmi permit sa spun doar eu este ca nu am avut niciun contract cu clauze care sa o turele libertatea de exprimare. Contract cu persoane? Nu. Pentru întrebări pe acest subiect, mai multe răspunsuri cred ca puteți obține de la Uniunea Ziarstilor Profesioniști.

          1. 4.2.2.1.1

            Anonim

            Daca chiar aveti „luxul” de a spune adevarul, atunci ar trebui sa puteti publica acele obligatii care va revin. E de la sine inteles ca primarul Gentea nu ar ar face un contract „pe persoana fizica” ci pe primarie. Nu va prefaceti ca nu ati inteles sensul intrebarii, cred ca a fost destul de clar. Deci, cum ramane, aveti luxul exprimarii adevarului, sau depinde ce intrebari vi se pun?

  5. 5

    Gheorghe Smeoreanu

    Contractele cu instituțiile bugetare sunt publice, le puteți găsi pe SEAP. În plus, deoarece sunteți foarte interesat de contractele firmei mele, pentru dvs merg mai departe, anume sunați-mă și veți putea studia contractele din Argeș, cu clauzele lor cu tot, dacă există. Nu mă puneți să le public aici, la comentarii, una la mână că nu se pot posta aici PDF, alta că ar fi cam fistichiu să ne punem contractele la rubrica de comentarii. Ceea ce este clar – și vă voi da posibilitatea să vedeți cu ochii dvs – este că nu e nimic spectaculos, nimic oneros, nimic de ascuns. O zi frumoasă.

    1. 5.1

      Anonim

      Multumesc pentru non-raspuns! E obositor sa insisti pentru ceva despre care interlocutorul iti spune ca nu conteaza, nu se poate, nu e ceva important. Nu mai insist! Macar mi-am consolidat ideea ca adevarul despre care vorbiti dvs. nu are nicio legatura cu adevarul care conteaza, cel de langa mine. Sa fiti sanatos!

  6. 6

    Anonim

    Domnule Gheorghe Smeoreanu, v-ați pus vreodată întrebarea de ce mulți cititori vă critică articolele?
    V-ați gândit că dumneavoastră în niciun articol, măcar o dată, nu ați deranjat administrația locală?
    Că știm, se vede, trăim aici, am citit, cum s-a furat, cum se fură, care sunt firmele de casă , în ce lux trăiesc aleșii.
    Ce părere aveți despre Pitești Arena, construită în drum, fără locuri de parcare, iar acum cu alți bani strică o stradă ca să mai parcheze câteva mașini.
    E risipă, e prostie, e hoție, trebuie să răspundă cineva? Mulțumesc!

  7. 7

    Gheorghe Smeoreanu

    Proiectul Arenei este de pe vremea fostei administrații. Cât privește actuala administrație, am mai spus public că mi-am dorit ca dl Gentea să câștige alegerile, iar până în prezent cred că a confirmat toate așteptările. Sunt de prea mult timp în presă ca să critic de dragul criticii. Cât privește ceea ce fac unii cititori, vă rog să observați că nu ideile articolelor le stârnesc ce le stârnesc, ci persoana mea îi incită, ceea ce este cu totul altă poveste, ține de fustrari, complexe psihice etc. Polemicile nu mă deranjează, lupta de idei îmi place. (Îmi cer scuze că nu voi mai răspunde o vreme, am o emisiune tv. Zi frumoasă !)

    1. 7.1

      Anonim

      Fosta administrație, greaua moștenire, p-astea le știm. Dar dv scriați și atunci, nu v-au deranjat unele derapaje?
      Ziceți ceva despre Ionică, despre Pendiuc, despre Dan Manu, despre Nicolescu, că ăștia au condus orasul 33 de ani , a greșit vreunul sau nu? Asta așteptă cititorii, să mai arătați cu degetul , dar se pare că nu aveți voie.

  8. 8

    Boni

    O să pierdeți meciul. Nu mă gândeam să fiți atât de naiv. A bon entedeur

    1. 8.1

      anonim

      Te-ai bagat, iarasi, ca musca…Chiar iti e greu sa-ti dai seama ce-i deranjeaza pe cititori la ziaristul Smeoreanu? Nu poti sa prinzi ideea? Ti s-a dat mura-n gura!
      Serios, mai bine nu comentai. Ai stricat tot farmecul!

  9. 9

    Anonim

    Meciul l-au pierdut piteștenii , că i-au lăsat pe îmbuibații ăștia care conduc orașul să construiască blocuri între case, blocuri fără parcări, borduri schimbate în fiecare an și alte șmecherii cu firmele de casă. Iar despre naivitate, uitați-vă în oglindă mai des domnule, care de data asta semnați Boni.

    1. 9.1

      Boni

      L-am apărat până când m-a băgat în canal, la rând cu toți detractorii. Halal recunoștiință!
      Altfel, vorbim, comentăm, criticăm, o să vedeți!

      1. 9.1.1

        Gheorghe Smeoreanu

        Este cel mai simpatic comentariu și da, aveți dreptate, mă gândeam că uniformizez, este vina mea, insa oricum se spunea pe aici ca sunteti doar un alter ego al meu. Dar si dvs exagerați, cu ce naiba recunoștință sunt dator dacă ați cerut decență și ați spus unele adevăruri ? Vorbim zilele următoare. Stimă.

        1. 9.1.1.1

          anonim2

          … „cu ce naiba recunoștință sunt dator dacă ați cerut decență și ați spus unele adevăruri?”

          ???

      2. 9.1.2

        nobi

        Hei, e clar ca imi furati pseudonimul si scrieti tot felul de minciuni sub acest august alias! Daca vreti sa stiti cand public eu un comentariu, cu adevarat, priviti cu atentie acolo unde ar trebui sa fie o mustata. Daca e maro, sunt chiar eu, Boni!

        1. 9.1.2.1

          Anonim

          Nu cred, ar trebui sa guite si G.S., ca il ustura de la asperitatile tale de pe limba.

  10. 10

    Anonim

    S-a rupt lanțul de iubire! Boni trădat , tradus, sedus și abandonat! În troaca lui. Lasă Boni ca te ia altul, mai sunt oportunități. Răule, fiară ce ești!

  11. 11

    Anonim

    Domnule Smeoreanu, în toți acești ani în care ați fost pasiv , dumneavoastră ați avut condeiul și nu l-ați folosit.
    Aveți o opțiune politică, asta e clar , nu vă cerea nimeni să jucați la două capete, dar măcar o ciupitură, un bobârnac acolo de control, nimic?
    V-ați complăcut în situația asta, ați avut avantaje, nu v-a fost rău deloc, aveți casă, mașină, ceva prin garderobă, dar conștiința dumneavoastră , ce zice?
    Vă uitați la fețele piteștenilor , vedeți că sunt triști, îngrijorați, nemulțumiți, chiar batjocoriți ? Și ei , toți aleșii și cei din vechea administrație, cum spuneți dvs, pe care i-ați lăudat la momentul lor, sunt oligarhi de Argeș.
    Și nu la Albota de Jos , nici măcar de Sus, au averi peste tot în țară și în lume. Sunteți absolvent de teologie, și chiar dacă ați apărat răul, puteți să reparați, să încercați și altceva , pentru că divinitatea, știți bine că are răbdare, iartă, răsplătește, sau dimpotrivă.

  12. 12

    Socrate

    Să sperăm că ziaristul Smeoreanu a învățat ceva din extraordinara lectie de civism predată astăzi de cititorii săi. Cred că sub nici o formă nu se aștepta ca atâția oameni inteligenți, informați, care au habar de cum trebuie să arate urbea lor să ia atitudine. Da, domnule ziarist, aveți o mare vină pentru halul în care arată astazi Piteștiul. Iar să aduci în discuție vechea administrație (Gentea unde era?) te face un ziarist mediocru.
    Nu faci decât să-i lingușești pe mai marii zilei din politica argeșeană, musai doar de la PSD, și doar când și cât timp se află la putere. Când nu mai sunt, le dai reject. Exemple? Dan Manu și Șerban Valeca. N-ai putut, sau n-ai avut voie să scrii doua vorbe la moartea lui Valeca, eroul tău de acum vreo doi ani? Probabil n-ai vrut să-l superi pe al doilea fizician al județului, pentru că primul, de departe, a fost Șerban Valeca?
    In concluzie, Smeorene, te-aș sfătui să rămâi la cronicile fotbalistice dar, ca microbist, nici asta nu-mi convine! Dacă te-ai lasa de tot, ai face mulți oameni fericiți! Ce zici?

    1. 12.1

      G. S.

      Va dau eu o lecție reala, anume sa nu mai mințiți. Am verificat, pe criterii.ro sunt patru articole despre Șerban Valeca, după deces. Nu va mai raspund, beau o bere și ma uit la meciuri, ceea ce va doresc și dvs.

      Seara frumoasa, tuturor.

      1. 12.1.1

        Socrate

        Nu mint, domnule ziarist! Stiți foarte bine că referirea mea era pentru editoriale, adică fix acolo unde îi elogiați, nu cu mult timp în urmă. Nu-mi adunați mere cu pere. Chiar credeți că eu citesc site-ul familiei, ca să mă simt rușinat că m-am înșelat?
        Vă e chiar așa de greu să considerați că cititorii sunt cel puțin la fel de inteligenți ca dumneavoastră?

      2. 12.1.2

        Anonim

        N-ați înteles nimic , sau nu vreți. Ați avut o șansă să vă întorceți către toți cititorii și le-ați dat flit cu criterii.ro. Foarte subțire ultima ieșire.

  13. 13

    Socrate

    Nu mint, domnule ziarist! Stiți foarte bine că referirea mea era pentru editoriale, adică fix acolo unde îi elogiați, nu cu mult timp în urmă. Nu-mi adunați mere cu pere. Chiar credeți că eu citesc site-ul familiei, ca să mă simt rușinat că m-am înșelat?
    Vă e chiar așa de greu să considerați că cititorii sunt cel puțin la fel de inteligenți ca dumneavoastră?

  14. 14

    Boni

    Nu am înțeles din ce cauză anumite comentarii nu mi-au apărut pe site. Ar fi constituit un tot unitar, explicativ. Astfel că unul dintre ele, rupt din context, a constituit pretext pentru o exprimare deșteaptă foc: s-a rupt lanțul de iubire, trădat, tradus, sedus și abandonat.
    Și eu l-am sfătuit pe dl Smeoreanu să coboare în arenă (nu la subsolul igrasios, Magna Cloaca; trecem peste, a recunoscut cumva că a greșit) pentru a lupta din tranșee.
    Cred că e cazul să se retragă. Nu are cu cine. Întrebările la care este silit să răspundă sunt tendențioase, cu mantă.
    Aș vrea să-i întreb pe cei care le pun ce au făcut ei efectiv pentru îndreptarea lucrurilor în orașul, județul și țara noastră, dacă au serviciu, ce profesiuni practică, în ce partid sun înscriși, dacă sunt conducători, indiferent de nivel, care este ultima carte citită, dacă au curajul, uitând jignirile reciproce, să ne întâlnim cu toții, ca să ne privim în ochi și să ne dăm seama cine suntem și ce ne mână în luptă.
    Pentru dl Smeorenu: formularea mea (ruptă dintr-un context general, așa cum am spus mai sus) a fost nefericită. Nu este nevoie de nicio recunoștiință. Eu am comentat conform conștiinței și simțămintelor mele, încercând să respect adevărul și dreptatea.
    Mă simt împăcat sufletește, de aceea nu mi-ar fi frică de o întâlnire cu ,,colegii” deși nu cred că vor avea curajul. Dacă s-ar concretiza poate am înființa o asociație/fundație pentru binele concetățenilor, trecând peste resentimente. Ar fi ceva inedit.
    P.S. Nu trebuie să vă/ne supere jignirile. Cine nu are dușmani, nu are nici valoare.

  15. 15

    Gheorghe Smeoreanu

    Excelentă ideea. Îi invit pe toți comentatorii, sâmbătă, 27 august, la cabana mea din comuna Albota, la un grătar. Propun ora 16 după-amiaza. Discutăm totul, înregistrăm, dăm pe post și pe site-uri, ar fi un fel de societate civilă pe bune.

    Nu cred, totuși, dle ”Boni”, că va veni cineva, persoanelor în cauză le plac anonimatul și obscuritatea, acolo sunt domniile lor viteji.

    Seară frumoasă !

    1. 15.1

      Boni

      Eu aș veni, cu siguranță, dar trebuie să particip la un eveniment. Poate lăsăm să se coacă puțin propunerea și ne vedem peste ceva timp, la o pastramă cu must (și nuci!). Eu aduc o țuică musceleană, o brânză de burduf și un pește adevărat.

      Vă mulțumim pentru deschidere și ospitalitate.

      Noapte liniștită, armonizată cu/de greierii melomani!

      Deși stau la bloc, dar la etajul 1 și într-o zonă a Piteștilor cu multă verdeață și pe mine mă încântă aceste vietăți minunate.

      1. 15.1.1

        Gheorghe Smeoreanu

        Bine, cum considerați, vă aștept oricând, pe dumneavoastră și pe oricine scrie aici, cu un telefon înainte cu două, trei zile.

        Da, e tare fumos vara, ies un pic la greieri, câini și pisici, apoi, citesc un pic și dorm un pic.

        Chiar așa, mi-aș dori o rubrică în care oamenii să spună cum procedează pentru a-și face viața mai frumoasă.

  16. 16

    Anonim

    Vulpoi bătrân, cutră veche, ziaristul a momit locul și a dat impresia că va spune tot ce-a săvârșit cu fapta, cu gândul, cu ochiul și că se va-ndrepta și se va-ndrepta (BD).
    Dar nu poate mușca mâna care l-a hrănit și îl hrănește , pentru că nu mai are cine să-i semneze contractele.
    După Gentea o să urmeze altul și atunci o să aflăm din nou despre vechea administrație și tot așa.
    Servitorul de serviciu, Boni numele de scenă, a reaprins flacăra iubirii și acum e mult mai curat, mai uscat.
    Poate după vizita la Albota, ne trimite și nouă o poză, chiar și scoasă din context.

  17. 17

    Anonim

    Domnule Boni, cine ți-a cenzurat comentariile? Doar ție? Pute de la o poștă a minciună ordinară.Atât ai putut, atât ai dat!
    Știi cum văd eu asta? Ca un meci Real – Barcelona (comentariile extrem de pertinente și bine punctate) și un spectator care intră pe teren, gol puscă, care face reclamă la căciulile astrahan. Cine ești tu în povestea asta? Căciula de astrahan! Ai prins ideea?
    Bine totuși că v-ați împăcat, ramânea Smeoreanu fără adulatorul fruntaș. Păcat totuși că i-äi refuzat și tu invitația, nu se face asta!
    Despre Smeoreanu? Tare mă tem că n-a învățat nimic din lecția primită, ne va prezenta, și de aici încolo, osanalele către idolii săi politici. Vom trăi și vom vedea! Aici citez din Boni, „nu mai înveți cal bătrân să tragă la plug”

  18. 18

    Anonim

    Cine te-a scos din context? Măi Boni, râde lumea de tine. De ce ții neapărat să fii penibil?
    PS Greierii melomani? Sunt studii în sensul ăsta?

    1. 18.1

      Boni

      Pentru ,,șaișpe”, ,,șaptișpe” și ,,optișpe” dar nu numai:

      1.- nu m-a cenzurat nimeni doar că probabil nu a funcționat netul și nu mi-au intrat cel puțin trei comentarii (am un cuvânt, nu aberez ca voi).

      2.- Parcă ziceați că Boni = Smeoreanu. Vedeți că v-ați înșelat?!

      3.- Eu poate mă voi întâlni vreodată cu dl Smeoreanu (nu ne știm), dar voi nu(-l) meritați, stricăm orzul pe gâște sau aruncăm degeaba mărgăritare…unora.

      4.- Nu sunteți bărbați, lașilor, de ce vă temeți să ne întâlnim și să vă devoalați numele; pseudonimul meu este o anagramă parțială și dacă va fi cazul pot semna cu numele real.

      5.- Dacă ați observat mai sus, dl Smeoreanu a mărturisit că i-am spus unele adevăruri (inclusiv pe alte canale) evident deranjante. Și atunci cum sunt servitor? Voi ați citit, orbilor, ce am scris când am propus să ne întâlnim cu toții și să ne privim în ochi? Iată, nu avem cu cine! La adăpostul anonimatului împroșcați acest spațiu cu flegmele voastre toxice.

      6.- Îl sfătuiesc pe dl Smeoreanu să abandoneze ideea dialogului cu comentatorii, se luptă cu morile de vânt, oamenii sunt bolnavi. Nici eu nu voi mai citi rebuturile lor excrementale. Voi mai comenta doar atunci când acești mediocrii vor posta cu nume lor (verificabile).

      P.S. De asemenea, îl mai sfătuiesc să-i ,,ciupească” (așa cum zicea cineva mai sus) și pe cei pe care îi cam laudă, uneori nemeritat. Atunci va fi și mai credibil.

      1. 18.1.1

        Boni

        Erată:…mediocri…nu mediocrii.

        1. 18.1.1.1

          Anonim

          Boni rămâne cum ne-a fost vorba, marș!

          1. 18.1.1.1.1

            A. Riciu

            Ești un hominid laș! Nu degeaba ați fost numiți uranoscopide. Nu vom mai răspunde jegoșilor. Scăldați-vă în propriile mizerii. Punct.

          2. 18.1.1.1.2

            Mamoș

            Mars sa-i spui lu ma-ta aia care te-a facut asa prost, avortonule!

      2. 18.1.2

        IonescuT

        „Îl sfătuiesc pe dl Smeoreanu să abandoneze ideea dialogului cu comentatorii, se luptă cu morile de vânt, oamenii sunt bolnavi”.
        Faceți vreo distincție între comentatori, sau – așa cum ați procedat în citat, folosind pluralul generalizant „comentatorii” – îi includeti pe toți în „categoria orbilor, morilor de vânt, bolnavilor, mediocrilor” ș.a.m.d.?

  19. 19

    Bayraktar

    Domnule cetățean Boni (sau cum te-oi mai numi)
    Observ că starea dumneavoastră naturală e aceea de a vă certa cu toată lumea. Inclusiv cu Smeoreanu, chit că acum, ca-n telenovele, v-ați împăcat. Mai observ că armele dumneavoastră sunt injuriile, insultele, etc, pentru care nu vă trebuie nici inteligență si nici istețime.E ca și cum ai pleca la luptă cu o bâtă. Nu observați că ceilalti au arme moderne, stilate, adică folosesc ironia, sarcasmul, în fața cărora n-aveți nici o șansă? Nu vă deranjeză deloc să fiți mereu umilit?
    Asta e valabil și pentru camaradul dumneavoastră, CV sau VC, nu rețin bine, cu deosebirea că acolo situația e și mai dramatică, el pleacă la luptă având ținând strâns în mână ceva nedefinit!

    1. 19.1

      Fratili lu' Boni

      🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Sunteți de tot râsul, auzi, ironie, sarcasm 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Vorba lui Lăpusneanu, întoarsă pe dos, mulți da’…moderni, stilați 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Boni și alți câțiva v-au făcut pe toți ca la Nufărul, au ținut piept tuturor inepțiilor postate.
      Ironia și sarcasmul, (uneori mișto-ul grosier) au fost armele lor, nu ale voastre, niște tonomate stricate cântând strident și repetitiv aceeași melodie ineptă.
      Sigur, sunt și excepții (puține).

      1. 19.1.1

        Anonim

        Boni, baga-te la umbră, tot în troacă. Vedem că te râzi singur ca prostul( sic!), poate e de la brânza de burduf, sau de la nucile alea cam crude. Și nu mai bea țuică de Muscel pe caniculă, că uite ce pățești.

        1. 19.1.1.1

          A.Riciu

          Numele, lașule, numele ăla de prost, ca să știm de râtul cui nu putem avea loc în troaca ta familială și familiară.

          1. 19.1.1.1.1

            Anonim

            Dar numele tău boule în afară de karici , sau ăla e prenumele ? Tu nu vezi băi lingăule, că în afară de G.S. , nimeni nu are nume real. Nu te-ai prins, ai amețeli acolo la etajul 1?

      2. 19.1.2

        Anonim

        Vezi ca iar te-a injurat Smeoreanu, probabil n-ai vazut ca nu ti-a functionat internetul! Ca multe altele…

        1. 19.1.2.1

          A. Riciu

          Adânc ai grăit, din puțul gândirii…că femininul (nu mă refer la fântână) ți-a murit demult, nici nu era cine știe ce…

  20. 20

    Anonim

    Daca mai existau dubii cu privire la Agariciu Boni, acum sigur nu mai sunt! Propun sa-l lasam in pace, ne-a omorat cu „ironiile” lui. Plus ca observ ca devine si incoerent, iar asta nu e un semn bun!

    1. 20.1

      C.V.

      Păi vezi că știi, asta e soluția…scăldați-vă singuri în troaca voastră globalistă, șobolanilor anonimi (la propriu și la figurat), lăsați patrioții în pace.

  21. 21

    C.V.

    Păi vezi că știi, asta e soluția…scăldați-vă singuri în troaca voastră globalistă, șobolanilor anonimi (la propriu și la figurat), lăsați patrioții în pace.

  22. 22

    V. D. Prosti

    Pentru anonimul laș și prost cu spume de la poziția 19.1.1.1.1.: ăstea sunt bă, ironiile alea fine, sarcasmul și modernismul stilat cu care vă lăudați? Flegmelor! Retarzilor! (sunt și excepții).

    1. 22.1

      Anonim

      Boni patinezi, ai apaăut de două ori . Sau ,, furi curent” . Trece-o la ironie păcăliciule!

      1. 22.1.1

        K. Riciu

        Ești prost, eu nu sunt boni, sunt tac-tu, lașule!

        1. 22.1.1.1

          Anonim

          Prost patruped ai făcut urâtă matriță ai avut. Poate te-ai oprit numai la ăsta.

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
quixproc.com deneme bonusu veren siteler
rinabet giriş
venüsbet
hilarionbet
rinabet
casino siteleri
deneme bonusu veren siteler
deneme bonusu veren siteler
istanbul escort
porno
esenyurt escort
antalya escort
escort antalya
gebze escort kurtköy escort maltepe escort
rokettube
betticket
deneme bonusu veren siteler
casino siteleri
deneme bonusu veren siteler
bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler
casibom
deneme bonusu veren siteler
deneme bonusu veren siteler
beylikduzu escort
Deneme bonusu veren siteler
Z-Library single login
deneme bonusu veren siteler
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .