Dispariţie misterioasă, la Câmpulung!

0
0

De 12 zile un nonagenar din Câmpulung nu mai ştie nimic despre fiul lui, care a dispărut fără urmă. Ultima dată l-a văzut sâmbătă, pe 6 august. La început a crezut că bărbatul a plecat la munte, acolo unde au o cabană, iar când a văzut că nu se întoarce a început să îşi facă griji. A sesizat Poliţia abia marţi. Oamenii legii au cerut ajutorul cetăţenilor pentru a afla informaţii despre bărbat în încercarea de a-i da de urmă.  
Cristian Emanuel Bucur, de 48 de ani, locuia în Câmpulung, împreună cu tatăl nonagenar. Poliţiştii au stabilit că pe data de 6 august bărbatul şi-a ajutat tatăl şi a făcut mai multe treburi prin curte. De altfel, era cunoscut ca fiind un om muncitor. Avea întreaga gospodărie foarte bine întreţinută, având solar, pomi fructiferi curăţaţi, iarba din grădină cosită. După ce a muncit o vrem în ogradă, bărbatul a plecat cu o bicicletă roşie, fără să-i spună tatălui unde se duce. Cum nu comunica prea mult cu părintele nici cu fraţii şi surorile, nimeni nu ştie acum nimic de el. Inițial tatăl a crezut că fiul lui a plecat la munte unde deţin o cabană. Când a văzut că nu se întoarce, marţi a cerut ajutorul oamenilor legii să dea de urma fiului. „Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung desfășoară cercetări, în urma sesizării venite din partea tatălui, cu privire la faptul că, în ziua de 06 august 2022, fiul acestuia, BUCUR CRISTIAN EMANUEL, de 48 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul comun din Câmpulung, fără a mai reveni până în prezent.Semnalmente: 1,70 m înălțime, aproximativ 60 kg, constituție atletică, ochi albaștri, păr scurt grizonat.Vestimentația la momentul plecării nu a putut fi stabilită. Persoana în cauză ar fi plecat cu o bicicletă de culoare roșie. Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100.” a transmis IPJ Argeş.

Rudele nu ştiu nimic de el

Oamenii legii s-au dus la cabană acolo unde bărbatul începuse în urmă cu ceva vreme să sape ca să facă un heleşteu dar nu l-au găsit. Lucrările erau în acelaşi stadiu de multă vreme iar la cabană nu erau semne că bărbatul ar fi trebuit pe acolo recent. Nu au dat de el nici la telefon. Mai mult, rudele nu ştiu nimic de el de ceva vreme. Poliţiştii nu pot fi ajutaţi nici de eventuale imagini surprinse de camerele de supraveghere, dat fiind faptul că de la plecarea lui au trecut multe zile. Au găsit însă o persoană care suţine că l-a văzut prin oraș cu bicicleta, duminică 7 august. Cristian Emanuel Bucur nu era cunoscut ca fiind bolnav. Acesta nu lucrează. Nu a fost căsătorit şi nu are copii. Ori persoană care poate oferi detalii despre bărbat este rugată să se adreseze Poliţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.