Incendiu la Staţiunea de Cercetare Albota!

0

Miercuri s-a produs un incendiu la un depozit de cereal, respective floarea soarelui, la Stațiunea de Cercetare Albota. Imediat cum au văzut că a luat foc la nivelul unei celule din cadrul stației de condiționare a semințelor, salariaţii au sunat imediat la 112 şi au solicitat ajutor de specialitate. B.R.
La incendiu au intervenit pompierii de la Detașamentul Pitești cu trei autospeciale de stingere, o autoscară și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.
Ajunşi la faţa locului, pompierii argeşeni au constatat că este vorba de cerealele aflate într-o celulă construită din beton. Incendiul s-a manifestat în interiorul celulei, şi nu au fost probleme deosebite.
Pompierii au putut să acționeze din interiorul clădirii pentru răcirea celulei și lichidarea completă a incendiului. De asemenea a fost golită celula în care se aflau câteva tone de sloarea soarelui.
Din fericire nu au fost victime ale evenimentului.
“Ne-am speriat când am văzut fumul gros. Era pericol sa distrugă tot cred, nu ştiu, dar s-a aprins rapid, bine că am fost aici, că ardea totul. Pompierii au ajuns rapid şi au stins incendiul. Bine că nu au fost prinşi lucrători înăuntru”, spune un lucrător de la Staţiunea de Cercetare.
În continuare pompierii argeđeni cercetează cauza probabilă de izbucnire a incendiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.