CS Mioveni, remiză cu Rapid în amical

0

CS Mioveni a făcut remiză cu Rapid, în amicalul jucat la Curtea de Argeș, sâmbătă dimineață. A fost 2-2, la capătul unui meci frumos și util antrenorului Flavius Stoican.
Golurile Mioveniului au fost marcate de Junior Kabananga (min 3) și Scarlatache (min 23). Atacantul congolez a înscris din 3 metri împingând mingea în plasă cu vârful bocancului. Scarlatache a majorat diferența pe tabelă reluând cu capul din careul mic, o centrare foarte bună. Până la pauză, Rapid a redus din diferență prin Ciobanu. Acesta, în minutul 40, a înscris cu poarta goală, după o pasă excelentă a lui Papeau. La scurt timp după pauză, în minutul 52, Alex Ioniță egalează cu un șut din centrul careului.
Pentru antrenorii Flavius Stoican și Adrian Mutu a fost un test util, în care au vrut să vadă la lucru și jucătorii din lot pe care i-au folosit mai puțin până acum. Giuleștenii au fost această perioadă în cantonament în zonă. Ei au fost cazați la Curtea de Argeș și s-au pregătit la baza sportivă a lui Internațional Lazăr de la Valea Iașiului. Cele două echipe s-au întâlnit și în campionat acum o săptămână. Rapid s-a impus atunci cu 2-1, în Giulești.
Flavius Stoican a folosit în cele două reprize următoarele echipe: Croitoru – Ionuț Rădescu, Scarlatache, Cornel Ene, Șerbanică – Carnat, Panait, Toma, Burlacu – Junior Kabananga, Buziuc, în prima parte și Croitoru – Oancea, Balaur, Burnea, Trif – Blănaru, Iacob, Dat, Cristi Dumitru – Blerim Krasniqi, Coșereanu. Până șa final au mai intrat Sima și Mario Iordache.
Pentru Rapid au evoluat: Drăghia – Dussaut, Săpunaru, Paul Iacob, Ștefan, Emmers, Albu, CIobanu, Costache, Papeau, Luckassen. La pauză Mutu i-a scos pe Papeau și Săpunaru și i-a băgat pe Ioniță și Belu. Apoi, în repriza secundă au mai intrat Despa, Morais, Grigore, Crepulja, Dugandzic și au ieșit Costache, Ștefan, Iacob, Albu, Luckassen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.