Zece medalii la Campionatul Națioinal de Ne-waza!

0
0

Week-end-ul trecut, la Turnu Severin, a avut loc finala Campionatului Național Ne-waza Judo, întrecere rezervată sportivilor cu vârste cuprinse între 13-15 ani. La această întrecere, sportivii legitimați la CSM Pitești au obținut nu mai puțin de zece medalii.
Astfel, la Under 13, Darius Deaconescu a obținut medalia de aur la categoria 42 kg, David Nourescu a luat medalia de argint la categoria 60 kg, iar Yanis Anghelina a ocupat poziția a treia la categoria 42 kg.
De asemenea, la Under 15, medaliile de aur au revenit sportivilor Alin Tudor, la categoria 38 kg, Patricia Staicu, la categoria 52 kg și Rareș Neacșu, la categoria +66 kg.

Argintul a fost adjudecat de Patricia Staicu, la categoria 52 kg, iar medaliile de bronz au fost obținute de Maria Iatagan, la categoria 52 kg, Mario Anghel, la categoria 46 kg și Emanuel Preda, la categoria 55 kg. În clasamentul pe cluburi, CSM Pitești s-a clasat pe locul I la Under 15 și pe locul III la Under 13. Judoka piteșteni sunt pregătiți de antrenorii Valentin Ioniță, Cornel Pălărie și Alina Cheru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.