Droguri în lanul de porumb!

0

Percheziţii efectuate ieri, de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, la Curtea de Argeş. Oamenii legii vizau un tânăr de 20 de ani, din localitate, bănuit că vinde droguri. Poliţiştii au găsit mai multe plante de cannabis, care creşteau în lanul de porumb din spatele casei traficantului.  
„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, efectuează o acțiune pe linia traficului de droguri de risc.
Din cercetări a reieșit că, începând cu luna august a anului 2022, persoana bănuită ar fi avut, permanent, preocupări în comercializarea ilicită de droguri, respectiv cannabis, cu sume cuprinse între 50 și 70 de lei pe gram, potențialilor consumatori, în special tineri.

De asemenea, s-a stabilit faptul că persoana bănuită ar fi înființat o cultură outdoor de cannabis, de mici dimensiuni, în scopul producției și comercializării ilegale a produselor astfel obținute.
În vederea completării materialului probator, indisponibilizării drogurilor și prinderii persoanei bănuite, în municipiul Curtea de Argeș, au fost puse în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, precum și 3 mandate de aducere, emise pe numele persoanei bănuite și a unor consumatori de droguri, cercetați pentru deținere de droguri, în vederea consumului.
La acțiune participă și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.” a transmis IPJ Argeş ieri după-amiază.

Descinderile au avut loc la Curtea de Argeş, acasă la Gabriel P-, de 20 de ani. Oamenii legii au descoperit în grădina din spatele casei, acolo unde este cultivat şi porumb, cinci plante de cannabis. În locuinţă au fost găsite 20 de grame de cannabis porţionate pentru a fi vândute. La audieri a fost dus principalul suspect şi doi consumatori cărora tânărul pe vânduse droguri, dozele fiind găsite de oamenii legii asupra clienţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.