Prins beat la volan de două ori, într-o zi!

0
0

Valentin C., de 51 de ani, din Costeşti a reuşit performanţa ca la distanţă de câteva ore să fie prins de două ori conducând beat maşina. S-a ales cu două dosare penale şi a ajuns în arest.  
Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, l-au oprit în trafic pe Valentin V. luni, în jurul orei 17.00. Şi-au dat seama că este beat şi l-au pus să sufle în etilotest. Aparatul indica o valoare de 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. L-au dus pe şofer la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge, apoi, l-au luat la audieri.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi i-a fost reţinut permisul. În jurul orei 20.00 oamenii legii au fost chemaţi să intervină la o tamponare. Când au ajuns acolo, agenţii au constatat că şoferul vinovat era tot Valentin C, cel care abia plecase de la audieri.

Acesta şi-a luat maşina de unde a rămas când a fost prins prima dată, a urcat la volan şi a lovit două maşini parcate. S-a ales cu cel de-al doilea dosar penal, de data acesta pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului, iar în cursul nopții de luni spre marți a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi a ajuns în arest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.