Şi-a obligat iubita minoră să se protitueze

0

Cinci ani de închisoare, atât are de executat un tânăr, de 24 de ani, din comuna Bradu. Folosind metoda loverboy, acesta şi-a obligat iubit minoră să se prostitueze. Luni, tânărul a fost ridicat de polițişti şi a fost dus la Penitenciarul, Mioveni unde a fost încarcerat.  
În anul 2017, Cătălin P., acum de 24 de ani, a fost prins de ofiţerii Birgăzii de Combaterea Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii DIICOT în timp ce îşi exploata sexual iubita.

Fata, pe atunci în vârstă de 13 ani, fusese racolată prin metoda loverboy. Minora a fost determinată de proxenet să se îndrăgostească de el, acesta pozând în bărbat cu intenţii bune. După ce a convins-o să înceapă o relaţie cu el, traficantul a împins-o în lumea prostituţiei. Copila se culca cu mai mulţi bărbaţii iar banii obţinuţi ajungeau la iubit.

Când a fost descoperit, tânărul a fost trimis în judecată sub acuzaţia de trafic de minori. Tribunalul Argeş l-a condamnat la 5 ani, 10 luni şi 20 de zile închisoare, acesta având în antecedente alte infacţiuni. Curtea de Apel Piteşti a dat, luni, sentinţa definitivă şi polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota au pus în executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul a fost încarcerat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.