Victorie obținută cu mari emoții!

0
  • FC Argeș Basketbal – CSM Târgu Mureș 108-106(19-23, 31-25, 15-22, 20-15, 23-21)

Echipa de baschet masculin a Piteștiului a obținut sâmbătă seară a doua victorie din Liga Națională. FC Argeș Pitești a avut nevoie de două reprize suplimentare pentru a se impune în fața lui CSM Târgu Mureș, din runda cu numărul 5 a acestui sezon competițional. După 50 de minute de joc, alb-violeții s-au impus cu 108-106.
Ardelenii au început mai bine meciul, iar la finalul primului sfert aveau un avans de patru puncte. În actul secund, FC Argeș a recuperat handicapul și a intrat la cabine cu o posesie în plus. Mureșenii nu au cedat după pauza mare și au preluat din nou conducerea pe tabelă. Cele cinci puncte avans s-au transformat repede în zece, antrenorul Milan Mitrovic fiind nevoit să ceară timp de odihnă. Diferența a devenit minimă după două triple ale piteștenilor, când mai erau 2 minute și jumătate din meci. Tot Massey de la linia de fault și-a dus echipa în față. Un atac prelungit de recuperările ofensive i-au permis lui Person să înscrie un coș de 3 puncte. Massey a egalat rapid. Martinic a irosit următoarea posesie, iar gazdele aveau ultima posesie a meciului. Tot Massey a vrut să decidă meciul, dar a ratat tripla și scorul a rămas 85-85.

Coșul lui Milutinovic a adus victoria

Prima repriză suplimentară de prelungiri a fost foarte echilibrată și s-a încheiat la egalitate. CSM Târgu Mureș a început cu 4 puncte la rând cea de-a doua repriză suplimentară. Startul bun s-a confirmat și Martinic cu un coș de la mare distanță a dus scorul la 105-99. Au venit 4 puncte la rând pentru Pitești de la Măciucă și Cunningham au reușit 4 puncte, iar Piteștiul a egalat la 106. Argeșenii au profitat de un atac ratat al ardelenilor și au marcat coșul victoriei prin Milutinovic. Omul meciului a fost Bruce Massey, americanul Piteștiului reușind 24 de puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive. Acesta a fost urmat de Nikola Jevotic, cu 22 de puncte, 10 recuperări și 2 pase decisive și Dragan Zekovic, cu 14 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive.
Cunningham a terminat cu 12 puncte și 12 recuperări, iar Tudor Fometescu cu 11 puncte. Principalii marcatori ai mureșenilor au fost Person – 24 de puncte, Santa – 18 puncte, Lowrence – 17 puncte, Martinic – 14 puncte și Gajovic – 13 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.