Şi-a înjunghiat soţul şi a sunat la 112!

1

Un timpul unui scandal între doi soţi, o femeie a pus mâna pe cuţit şi l-a tăit pe bărbat de mai multe ori. Ieri dimineaţă acesta a fost reţinută. Victima a fost supusă unei intervenţii chirurgicale şi se află la Secţia ATI din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti.  
Cearta cuplului a avut loc în noaptea de duminică spre luni. Corina C. şi soţul ei Viorel C, ambii din Leordeni, se aflau la domiciliu când a izbucnit scandalul. Surse din rândul anchetatorilor ne-au dezvăluit că ambii consumaseră alcool înainte de incident. În momentul scandalului, femei aa pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat e mai multe ori pe bărbatul care încerca să o lovească, dar şi să se apere. Se spune că, spre dimineaţă, la câteva ore după ce a avut loc atacul, soția a sunat la 112 şi a mărturisit ce a făcut. Un echipaj al ambulanţei dar şi polițiştii de investigații criminale, însoțiți de procuror, au mers la locuinţa celor doi. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital. Ajuns acolo în jurul orei 4.00 şi ca urmare a rănilor care sângerau a fost dus direct în sala de operații. Medicii au constatat că avea mai multe tăieturi, însă doar două dintre ele erau profunde. Se spune că lama cuţitului i-ar fi atins colonul. Ieri, starea pacientului era mai bună. „ Bărbatul este conștient, stabil şi se află internat la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă după ce s-a intervenit chirurgical.” a declarat Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Plasată în arest la domiciliu

Tot ieri dimineaţă Corina C. a fost reţinută. Ea a este acuzată de tentativă de omor. Ieri după-amiază a fost prezentată Tribunalului Argeş, de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, cu propunerea arestului la domiciliu. La închiderea ediției noastre instna a dispus:
Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. În baza art.218 C.p.p., art.219 C.p.p. dispune faţă de inculpata C. Corina-Mona, măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 31.10.2022 şi până la data de 29.11.2022, inclusiv. În baza art.221 alin.(1) C.p.p. impune inculpatei obligaţia de a nu părăsi imobilul în care locuieşte, situat în com Leordeni, sat Glodu, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza. În baza art.221 alin.(2) C.p.p., pe durata arestului la domiciliu, inculpata are următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; b) să nu comunice cu persoana vătămată C. Viorel. În baza art. 221 alin.4 C.p.p. atrage atenţia inculpatei că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsuri…”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.