Află aici informații despre un cabinet psihoterapeut București

0

Mintea noastră este un loc încărcat de gânduri. Zi de zi ne frământă diverse probleme cărora pare că nu le găsim nicicum rezolvare. Dacă te afli în situația în care simți că toate acestea te copleșesc peste măsură, poate că ar fi vremea să stai de vorbă cu un psihoterapeut.

Psihoterapie în cabinetul psihoterapeutului Daniel Ivan

Dacă ești în căutarea unui cabinet psihoterapeut Bucuresti poți apela la serviciile psohoterapeutului Daniel Ivan. Acesta are o experiență de peste 8 ani în lucrul cu pacienții. Pasiunea și afinitatea pentru cunoașterea emoțiilor umane l-a adus pe acesta în punctul în care să își dorească să îi ajute pe ceilalți în depășirea greutăților vieții.

Pregătirea acestuia este una complexă. A studiat multă vreme tulburările psihice umane și nu numai, iar astăzi este capabil să ofere pacienților săi sprijinul de care au nevoie. Pentru cei care se simt inferiori, singuri, cei care simt că niciun cunoscut nu îi poate înțelege și pentru cei care deja au primit un diagnostic, psihoterapeutul Daniel Ivan le stă la dispoziție.

Acesta știe să te asculte fără să își formeze idei preconcepute, îți oferă prilejul de a-ți exprima sentimentele, fie ele pozitive sau negative. În mod normal, acesta este profilul unui bun ascultător. Dar pentru a fi un psiholog competent este nevoie și să ai competențele potrivite pentru a-l ghida pe pacient în procesul său de dezvoltare. Vei constata că psihoterapeutul Daniel Ivan le are pe toate. Cu ajutorul său te vei elibera de cumulul de gânduri care te macină și vei păși spre o formă îmbunătățită a psihicului tău.

Serviciile de care puteți beneficia

În cadrul cabinetului de psihoterapie puteți avea parte de mai multe servicii, spre o evaluare psihologică corectă și un plan de tratament cât mai adecvat. Procedurile de care poți beneficia sunt: evaluare psihologică, psihodiagnostic, psihoterapie, optimizare comportamentală și dezvoltare personală.

Psihoterapia cognitiv-comportamentală este, printre altele, specialitatea psihoterapeutului Daniel Ivan. Prin intermediul acesteia pacientul înțelege mai bine care este sursa problemelor pe care acesta le întâlnește în decursul vieții sale și cum le poate rezolva. Emoțiile sunt puse pe primul loc iar psihoterapeutul este cel care ghidează și nu dictează pe toată durata terapiei.

Despre psihoterapia cognitiv-comportamentală și celelalte tratamente și servicii de care poți beneficia în cabinet, află accesând site-ul danielivan.ro.

Confidențialitatea îți este garantată

Psihologul este cel în care ar trebui să ai încredere deplină, la urma urmei, el este cel căruia îi împărtășești din gândurile și secretele tale. Un psihoterapeut este obligat, prin lege, să păstreze discreția, atât la locul de muncă cât și în afara acestuia. Încă de la prima întâlnire vei afla despre toate aceste detalii.

Dacă în ultimul timp ai observat că ai schimbări comportamentale neobișnuite, dacă corpul și psihicul tău se simt tensionate de toate gândurile care te macină, poate că ar fi timpul să apelezi la un psihoterapeut. Fă o programare la psihoterapeutul Daniel Ivan chiar dacă vrei doar să discuți cu cineva care are experiență în acest domeniu. Completează formularul de contact de pe www.danielivan.ro. Sănătatea ta mintală primează!

Contact: contact@danielivan.ro