Înfrângere rușinoasă după o prestație penibilă!

4
0

FC Argeș a suferit o înfrângere rușinoasă după ce a pierdut cu 0-5, confruntarea de sâmbătă, de pe propriul teren, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din runda cu numărul 17 a acestei ediţii de campionat.
Partida din Trivale a fost dominată cap-coadă de oaspeți care au făcut ce au vrut pe teren. Covăsnenii au rezolvat meciul încă din prima repriză prin ”dubla” lui Cosmin Matei, reușită din două penalty-uri, acordate de centralul Istvan Kovac după două greșeli flagrante ale fundașilor Iasmin Latovlevici și Alin Dobrosavlevici. Imediat după pauză, Sepsi a mai punctat încă o dată prin Rondon care a pus latul și a marcat din fața porții din centrarea lui Safranko. Defensiva de ”carton” a argeșenilor a continuat să viseze, iar covăsnenii i-au mai taxat de încă două ori. Pavel Safranko și Alexandru Tudorie au închis tabela după ce i-au ridiculizat din nou pe fundașii alb-violeți, simple jaloane în această partidă.
Cu antrenorul Marius Croitoru la timonă, FC Argeș a arătat foarte rău, piteștenii nereușind să-și creeze nici măcar o ocazie de gol! Mulți dintre spectatorii prezenți la stadion au părăsind arena la jumătatea reprizei secunde, iar cei rămași până la final i-au huiduit pe jucători, conducători și i-au cerut socoteală tehnicianului pentru această umilință. Majoritatea fanilor pronosticau că antrenorul de facto al piteștenilor nu va prinde paltonul de iarnă, dacă nu va reuși să redreseze situația într-un timp destul de scurt. În cele două partide disputate contra celor de la Sepsi, FC Argeș a reușit ”performanța” de a încasa 9 goluri, fără să dea niciunul!
FC Argeș – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 0-5 (0-2)
Au marcat: Cosmin Matei(min.28 pen., min.36 pen), Rondon(min.53), Safranko(min.67), Tudorie (min89)
FC ARGEȘ: Straton – Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Latovlevici(min.31 Crețu) – Șerban(min.46 Meza Colli), Raynov,(min.46 Bertrand), Alceus – Ișfan, Garita(min.64 Celestine), Calcan(min.55 Pîrvu)
Rezerve neutilizate: Micle – Jakolis, M. Constantin, Donisa
ANTRENOR: Constantin Schumacher
SEPSI OSK: Niczuly – Ninaj, Bălașa(min.46b Ciobotariu), M. Tamas, Dumitrescu – Rodriguez(min.78 Francisco Junior), I. Păun, C. Matei – Rondon(min.70 Tudorie), Safranko(min.70 Varga), M. Ștefănescu(min.78 Bărbuț)
Rezerve neutilizate: Began – S. Ispas, Golofca, Achahbar
ANTRENOR: Cristiano Bergodi
Stadion: „Nicolae Dobrin”
Arbitru: Kovacs Istvan (Carei – Satu Mare), A1: Artene Ovidiu (Vaslui), A2: Marica Mihai Marius (Bistriţa), Arbitru VAR: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj), Arbitru AVAR: Cerei Alexandru (Cluj)
Observatori: Marcel Vasile, Alexandru Deaconu

4 COMENTARII

  1. Am spus în urma cu ceva timp ca Latovlevici este slab, ca orice centrare este prea tare. prea încet sau prin spatele porții, ca face multe greșeli și nu numai la acest meci, la fel am spus și de Calcan, ar mai fi câțiva jucători. La fel am spus ca jucătorii nu se dăruiesc, nu își dau sufletul pe teren cum sunt câteva echipe la noi în campionat, care chiar dacă pierd, vezi ca măcar pun osul, vezi Petrolul, Craiova 1948, Sepsi, U Cluj, Chindia, etc. După cum vedeți, nu am menționat echipe din fruntea clasamentului. Ce să facă Croitoru în două meciuri dacă jucătorii dorm pe teren!!!

  2. Văd că mereu se menționează numele Alexe acesta este sifonul Primarului nu și-a schimbat vechile metehne și ca atare este ținut in brațe.Și așa acest Primar se înconjoară de astfel de oameni non valori.

  3. Nu întâmplătoare sunt rezultatele , acolo s-a format o gașcă în conducere care sistematic au îndepărtat din Club oameni cu personalitate : Ianovschi,Jan Barbu,Moiceanu ,Badea,Stoica de care Primarul nu este străin.Au fost numiți Vișan – director la centru,Alin Vișan-secretar , si mai multi antrenori cu angajamente la alte cluburi
    Mai este Alexe care nu stiu de unde este parașutat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.