Iasmin Latovlevici și-a reziliat contractul cu FC Argeș

1
0

FC Argeș s-a despărțit de fundașul stânga Iasmin Latovlevici. Clubul din Trivale a anunțat rezilierea contractului cu fotbalistul în vârstă de 36 de ani.
Jucătorul care a bifat 40 de partide pentru FC Argeș venise la Pitești la jumătatea sezonului trecut. ”Clubul FC Argeș și fotbalistul Iasmin Latovlevici au ajuns la un acord pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă. Fundașul în vârstă de 36 de ani, originar din Moldova Nouă, a îmbrăcat tricoul echipei noastre în 40 de partide și a marcat 1 gol” a anunțat clubul argeșean.
Huiduit de spectatori
Fundaşul stânga a fost schimbat după 31 de minute în meciul pierdut de FC Argeş cu 0-5, sâmbătă, la Piteşti, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, el provocând penalty-ul din care Cosmin Matei a deschis scorul (min. 28).
Latovlevici a părăsit terenul în fluierăturile și huiduielile spectatorilor, sătui de gafele fotbalistului comise în aproape fiecare partidă în care a fost folosit.

Stanciu: ”E gafeurul campionatului!”

Decizia a venit la doar câteva zile după ce Daniel Stanciu, directorul executiv al clubului FC Argeș, l-a criticat în public, după 0-5 cu Sepsi. ”Ori simți că nu mai poți, ori hotărăști să nu mai continui cu astfel de greșeli. E gafeurul campionatului! Uitați-vă la meciurile în care a jucat Latovlevici, am pierdut cel puțin trei, patru jocuri din cauza greșelilor lui!”, a spus Stanciu la Digi Sport.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.