Locul 2 în clasamentul coeficienţilor

0



La feminin, în Divizia A, lupta pentru promovare este destul de intensă. Federaţia a adoptat un model norvegian şi a întocmit un clasament în care primele două echipe din fiecare cele patru serii au primit coeficienţi.


În urma acestora, clasamentul coeficienților este următorul:
1. CSM Galați – 3,00
2. CS Dacia Mioveni 2012 – 2,70
3. CSU Neptun Constanța – 2,61
4. CSU Știința București – 2,60
5. ACS Crișul Chișineu-Criș – 2,52
6-7. CSM Tg Mureș / CS Activ Prahova Ploiești – 2,35
8. HCF Piatra Neamț – 2,00;
Cum se va finaliza sezonul şi promovarea:
– Propunere 1: fără retrogradare, promovează 1 echipă din Divizia A, după clasament întocmit conform modelului norvegian (număr de puncte împărțit la număr de meciuri). Promovează CSM Galați.
– Propunere 2: fără retrogradare, promovează 2 echipe din Divizia A, după clasament întocmit conform modelului norvegian (număr de puncte împărțit la număr de meciuri). Sezon competițional 2020-2021 cu 15 echipe, tur-retur. Promovează CSM Galați și Dacia Mioveni.
– Propunere 3: fără retrogradare, promovează 3 echipe din Divizia A, după clasament întocmit conform modelului norvegian (număr de puncte împărțit la număr de meciuri). Sezon competițional 2020-2021 cu 16 echipe, tur-retur. Promovează CSM Galați, Dacia Mioveni și CSU Neptun Constanța.
– Propunere 4: cu retrogradare; va lua calea Diviziei A ultima clasată în urma întocmirii clasamentului pe modelul norvegian și promovează primele două cel mai bine poziționate în eșalonul secund după întocmirea clasamentului pe modelul norvegian. Sezon 2020-2021 cu 14 echipe, tur-retur. Retrogradează AHCM Slobozia, promovează CSM Galați și Dacia Mioveni.
– Propunere 5: cu retrogradare stabilită în urma unui turneu de baraj între ultima clasată în Liga Florilor și primele două clasate în urma întocmirii clasamentului în Divizia A pe modelul norvegian. Sezon 2020-2021 cu 14 echipe, tur-retur. Baraj cu AHCM Slobozia, CSM Galați și Dacia Mioveni. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.