FC Argeș Esports, în optimile SuperCupa#Jucămdeacasă

0



FC Argeș Esports a câștigat grupa și merge mai departe în optimile competiției de fotbal virtual SuperCupa#Jucămdeacasă. Echipa din Trivale s-a calificat în fazele superioare a acestei întreceri de pe locul I, cu un total de 11 puncte, alături de Sepsi care a acumulat tot 11 puncte.


Competiția este organizată de Federația Română de Fotbal Virtual și se bucură de participarea a numeroase cluburi de tradiție. De altfel, suporterii își pot susține clubul prin achiziționarea de bilete de pe site-ul bilet.ro (5 lei). Banii din bilete sau orice altă metodă de monetizare a meciurilor vor fi încasați de cluburi, care mai departe vor decide dacă vor fi păstrați în club sau donați către spitalele care îngrijesc pacienții depistați pozitiv cu Covid-19. Competiția este transmisă și de opostul de televiziune PRO X.
Academica Clinceni, următorul adversar
Într-o declarație acordată site-ului oficial al clubului din Trivale, Răzvan Țițirigă, coordonatorul gamerilor violeți, a spus că ambițiile sale sunt destul de mari în această competiție: ”Am câștigat la golaveraj, celelalte echipe terminând astfel grupa – Sespi 11 puncte, Brăila 9 puncte și Slobozia 1 punct. Primul meci din optimi îl vom juca cu Academia Clinceni într-o dubla manșă, care va avea loc sâmbătă și duminică. De acum se merge în formula Champions League, tur-retur, în sistem eliminatoriu. Îi așteptăm pe iubitorii fotbalului clasic și virtual să fie, în continuare, alături de noi!”.  M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.