Gravidă bătută într-un salon de înfrumusețare

1
0

Aflată la serviciu într-un salon de înfrumusețare din cartierul piteștean Trivale, o tânără în vârstă de 29 de ani, însărcinată în luna a treia, a fost bătută de fostul concubin. O colegă care a intervenit să o scape din mâinile agresorului a fost dată cu capul de ușă, de individ. În urma șocantei agresiuni, autorul a fost reținut pe bază de ordonanță.  
„La data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 10:30, polițiștii Secției 3 Poliție Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență despre faptul că un bărbat ar fi agresat două femei, care se aflau într-un salon de cosmetică, în cartierul Trivale.
Din verificări, s-a stabilit că bărbatul în cauză, de 35 de ani, din Pitești, ar fi agresat pe fosta concubină, de 29 de ani, pe fondul unor discuții contradictorii, după care ar fi agresat și pe o altă femeie, de 30 de ani, care a intervenit pentru aplanarea conflictului, și ar fi amenințat cu acte de violență și provocarea de distrugeri. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.
După administrarea probatoriului, în seara zilei de 18 noiembrie a.c., cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în ziua de 19 noiembrie a.c., a fost dispusă cercetarea sub măsura preventive a controlului judiciar”, a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş despre incident.
Agresiunea a avut loc într-un salon de înfrumuseţare din carterul Trivale. Mihai U., de 35 de ani era băut. Oamenii legii au stabilit în cursul anchetei că bărbatul s-a dus la salon să discute cu fosta concubină, care este însărcinată în luna a 3-a.
S-au luat la ceartă iar bărbatul a devenit agresiv. A izbit-o pe gravidă cu capul de frigider, i-a tras o palmă peste faţă şi a lovit-o cu pumnul într-un picior.
Colega tinerei, martoră la agresiune, a intervenit să-l liniştească pe individ.
Acesta a început să ameninţe că sparge tot în salon şi a lovit-o cu capul de uşă şi pe colega fostei concubine.
După ce a părăsit arestul, Mihai U. a primit interdicția de a lua legătura cu victimele și să se apropie de ele sau de salon.

1 COMENTARIU

  1. a fost dispusă cercetarea sub măsura preventive a controlului judiciar; specific magistratilor din arges. CONTROL JUDICIAR SAU AREST LA DOMICILIU! cum raspund ei in fata legii daca un dement ca asta intre timp comite o crima!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.