Noi acuzaţii împotriva deputatului Aurel Bălăşoiu!

1
2

Apar noi acuzaţii în dosarul deputatului argeşean Aurel Bălăşoiu, aflat în cercetare la Parchetul General. Se spune că ar fi apărut probe noi care îl incriminează pe parlamentar cu privire la faptul că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu doi minori, unul de 15 ani altul de 17 ani. Contactat telefonic, deputatul Aurel Bălăşoiu susţine că nu i-au fost aduse la cunoştinţă noile date din dosar.  
În urma dezvăluirilor privind faptul că deputatul Aurel Bălăşoiu ar fi întreţinut relaţii sexuale cu tineri, acesta s-a ales cu un dosar penal. Cristi Călin, un călugăr, presupus amant al parlamentarului, a depus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, o plângere care privea o serie de infracțiuni de natură sexuală, comise de politician. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, iar procurorii au deschis două dosare, in rem, pentru întreținere de acte sexuale cu minori și viol. Anchetatorii i-au audiat pe Bălășoiu, pe „Călugărul-amant”, dar și pe tânărul care apărea în imagini, dezbrăcat, alături de politician. Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Gândul, că Aurel Bălășoiu a recunoscut că a făcut sex cu mai mulți bărbați, dar niciunul nu ar fi fost minor. La rândul său, tânărul care apare în imagini, elev al Seminarului Teologic din Tulcea, a spus că tot ce s-a întâmplat între el și politician a fost consimțit, iar că la momentul respectiv nu era minor, ci avea vârsta de 21 de ani. În plus, acesta a mărturisit că nu-și mai amintește dacă între el și Bălășoiu s-au consumat acte sexuale de vreo natură. Ca urmare, procurorii au început să urmărească, mai departe, doar presupuse fapte de hărțuire sexuală. Surse judiciare au dezvăluit, pentru Gândul, că, în urmă cu o săptămână, la dosarul care privește întreținerea de acte sexuale cu minori ar fi fost depuse probe noi, potrivit cărora Aurel Bălășoiu ar fi profitat nu de unul, ci de doi minori. Ar fi vorba despre doi adolescenți, în vârstă de 15 și 17 ani, pe care deputatul de Argeș i-ar fi cunoscut la una dintre petrecerile organizate, în secret, la Constanța, unde se organizau orgii pentru homosexuali. Jurnaliştii de la Gândul mai spus că deputatul Bălăşoiu ar urma să fie din nou chemat la audieri.

Aurel Bălăşoiu: „ N-am nicio veste!”

L-am contactat telefonic pe deputatul Aurel Bălăşoiu referitor la noile informaţii. Acesta nu confirmă, nici nu infirmă. „Nu m-au chemat (n.r la audieri). În afară de calitatea de martor din data de 17 octombrie, nu am mai fost la audieri nici nu am mai fost chemat” susţine parlamentarul. Întrebat dacă este adevărat că au apărut probe noi cum că ar fi întreţinut de relaţii sexuale cu minori acesta a zis: „ N-am nicio veste. Poate dânşii (n.r redactorii Gândul) ştiu mai multe. Nu mă întrebaţi că n-am de unde să ştiu. Doamne fereşte, dacă mă cheamă mă duc (n.r la audieri), doar nu m-oi sustrage de la cercetare” a mai spus deputatul Bălăşoiu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.