Artiști cu nume cântă la Târgul de Crăciun

0
0

Și în acest an Magia Crăciunului va fi prezentă în Centrul Civic al orașului Mioveni, unde Centrul Cultural și Consiliul Local au pregătit o serie de evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă.  
Astfel, în perioada 17 – 19 decembrie, timp de trei zile și trei seri, va fi marcată cea de-a șasea ediție a “Târgului de Crăciun” de la Mioveni cu spectacole și concerte live, cu surprize și artiști de top. Pe scena Târgului de Crăciun vor urca astfel Theo Rose alături de trupa sa, Emilia Dorobanțu, Taraful Cătălin Iancu, Georgiana Neagu & Band, Nicoleta Oancea & Band, Andrei Bănuță & Band și mulți alții.
De asemenea vor mai încânta publicul coruri de copii, artişti şi grupuri vocale ale Centrului Județean de Cultură și Arte Argeș, Clubului Elevilor Mioveni, Centrului Cultural Mioveni, Corala “Sfânta Maria” – Mioveni și Corala “UMF Craiova”. ”Pregătiți-vă pentru un weekend de senzație la Mioveni! Theo Rose dă startul sărbătorilor de iarnă la Târgul de Crăciun” transmit autoritățile locale celor care vor să participle la 3 zile de distracți!”. S.Mihai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.