Cartofi cu ierburi aromate

0
0

Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 10 min • Timp de gătire: 30 min
• Gata in: 40 min
Ingrediente:
• 500 gr. cartofi • 2 linguri unt topit sau ulei de măsline • sare și piper după gust • arome, la alegere: praf de ceapă, usturoi deshidratat, rozmarin, cimbru, oregano, pătrunjel, boia, mărar, tarhon etc.
Mod de preparare:
Dacă vrei ca timpul de coacere în cuptor să fie unul cât mai redus, poți fierbe cartofii 5-10 minute înainte. Preîncălzește cuptorul la temperatură mare. Spală și taie cartofii ca pentru prăjit. Într-o tavă care nu lipește (poți pune dedesubt și o hârtie de copt), toarnă uleiul de măsline sau untul topit. Toarnă peste și aromele alese. Adaugă cartofii tăiați peste și amestecă bine cu mâinile, să se îmbrace în uleiul aromatizat. Dă la cuptor până când se pătrund și se rumenesc. Întoarce-i cu un clește, din când în când, pe partea cealaltă, ca să se rumenească uniform.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.