Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 30 min
• Timp de gătire: 80 min
• Gata în: 1 ore, 50 min
Ingrediente:
• 1 kg muşchiuleţ de porc
• sare
• piper
• 2-3 linguri ulei
• 1 cană vin alb dulce
• 3-4 crenguțe rozmarin
Mod de preparare:
1. Pentru început, muşchiul de porc se spală bine în 2-3 ape, apoi se șterge cu un prosop absorbant de bucătărie.
2. Mușchiulețul se condimentează bine cu sare şi piper, dar și alte condimente pe care le preferi (spre exemplu, boia de ardei dulce) şi apoi se pune la rumenit într-o tigaie, cu puțin ulei bine încins.
3. Se întoarce de pe o parte pe alta, până când mușchiulețul capătă o pojghiţă aurie, apoi se pune într-o tavă, la cuptor.
4. Separat, se prepară sosul din ulei, vin alb, se mai adaugă sare şi piper, după preferinţă, şi se toarnă peste mușchiulețul de porc din tavă.
5. Se presară crenguţe de rozmarin, se acoperă cu un capac şi se lasă să se înăbuşe.
6.Muşchiulețul de porc la tavă se serveşte cu diferite garnituri din legume, cartofi și murături asortate.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525